Sahneye neden gözlüklü çıktı? Fettah Can itiraf etti…

Ünlü şarkıcı Fettah Can, 2014’de müzisyen Cansu Kurtçu ile evlenen oturmuştu. Ünlü şarkıcının bu mutlu evliliğinden ise Oğul ve Vera ismini verdiği ikizleri dünyaya gelmişti. Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Fettah Can, ailesiyle Alaçatı'da tatil yapıyor. Fettah Can, Çeşme'deki bir mekânda sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı sahneye neden gözlüklü çıktığını açıkladı.

featured

2014 yılında dünyaevine giren şarkıcı Fettah Can ile müzisyen eşi Cansu Kurtçu, İzmir Alaçatı’da tatil yapıyor. Önceki gün bir plajda objektiflere yansıyan çift, çocuklarıyla denizin keyfini çıkardı.

Fettah Can ve ailesi, masmavi denizin keyfini doyasıya çıkarırken, eğlenceli anlar yaşadı. Ünlü çift, çocukları ile Ege’nin serin sularında bolca zaman geçirdi.

46 yaşındaki Fettah Can, Alaçatı’da sahneye çıktı.

Gözlükle sahneye çıkan Fettah Can, birbirinden sevilen şarkılarını seslendirdi.

Taktığı gözlükle dikkat çeken Can, konuyla ilgili, “Bu arada gözlüğü şekil olsun diye takmıyorum. Gerçekten gözlerim sorunlu.

Bu sahne ışıkları 30 yıldır canıma okudu, o yüzden onları biraz kırsın diye takıyorum. Şekil şemalle gerçekten işim yok. Benim sadece bir sesim var ve iyi şarkı söylemeye çalışıyorum, o kadar” dedi.

“BENİM ÇOK RUH HASTASI ŞARKILARIM VAR”

Fettah Can, “Benim çok ruh hastası şarkılarım var. Böyle ortamlarda onları dinlerken bazı kişilere elinizde olmadan söylemeyeceğiniz şeyleri söyleyip, mesaj atabilirsiniz. O yüzden telefonlarınızı uçak moduna alın bence” tavsiyesinde bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir