Sahibinden’de satılan 360 milyon liralık satılık daire herkesi şaşırttı

Sahibinden.com sayfasında satılan 360 milyon liralık daire fiyatıyla herkesi şok etti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yorumlarında şaşkınlıklarını belirtti.

featured

Sahibinden.com sayfasında verilen bir ilan sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. 360 milyon lira değerindeki satılık plaza dairesi fiyatıyla şok etti.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili yorumlarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

günde bir milyon kazansam bir senede alabilirim ama cebimde 360 milyonla sarı siteden ev bakmam gibi geliyor, hayırlısı artık. köprü dahil mi diye sorduran ilandır.

ihale kovalayan bir karadenizli tarafından satın alınacaktır.

bu ilanlara dair genel fikrim; kara para aklamak dışında mantıklı açıklamanın olmadığıdır. yabancılara yönelik vb. söylemler bile kurtarmaz. dolar kuruna çarpınca çıkacak paraya avrupa’da malikane falan alırsınız.

boğaz manzarası gördüğüne ikna olduk, evin içini de görseydik?

konumu çok güzelmiş gerçekten. 20 m dolar değer biçilen bir dairedir. bunu alabilecek bir kişi multi milyoner veya milyarderdir zaten. bu evi çekilişle falan verseler sırf 72 milyon tl veraset ve intikal vergisi olurdu, aidatını da düşünürsek miras bile kalsa burada oturmak için maddi durumunuz bayağı iyi olması gerekir yani kısaca bizim gibiler için hayali bile oldukça lükstür. edit: bu daireyi bir çöl şeyhinin alması muhtemel.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir