Sahibinden.com’daki ‘yardımsever’ sapık ev sahibinden ‘bayana’ 400 TL’ye eşyalı kiralık ev!

Sözde ‘yardımsever’ sapık ev sahibinin sahibinden.com’da yayınladığı ‘’Bayana 400 TL’ye eşyalı ev’’ ilanı, sosyal medyada tepki çekti. ‘’sahibinden.com'daki yardımsever ev sahibi’’ başlığıyla sosyal medyanın diline düşen sapık, gelen tepkilerin ardından ilanı yayından kaldırdı.

featured

Sosyal medyada yayınlanan bir ilan dikkat çekti. Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli mahallesinde ve üniversiteye 5 dakikalık yürüme mesafesinde olduğu söylenen ev için ‘’Murat İzmir’’ adındaki kullanıcı, sahibinden.com’da, 400 TL’ye eşyalı ev ilanı açtı.

Faturaların da kendisi adına olduğunu ifade eden kullanıcı, ilan açıklamasına şu bilgileri paylaştı;

‘’Haftanın 2-3 günü Nazilli’ye geliyorum. Her geldiğimde birkaç saat dinlenmek maksadıyla konakladığım İsabey’deki evi bayana kiraya vereceğim.

Aylık 400 TL. Evde bana ait hiçbir kişisel eşya yoktur. Tüm elektrik ve su aboneliği bana ait ve düzenli ödeniyor.

Ev, üniversiteye yürüme 5 dakika yürüme mesafesinde ve önünden Nazilli’ye giden birlik araçları geçiyor. Kalacak olan bayan kendi evi gibi rahatlıkla kalabilir. Ben geceleri gelmiyorum ve kalmıyorum. Evi temiz tutması şartıyla sadece bayana kiralık.’’

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ ÇEKİNCE İLANI YAYINDAN KALDIRDI

‘’sahibinden.com’daki yardımsever ev sahibi’’ başlığıyla Murat İzmir adındaki kullanıcıya tepki gösterildi. Kullanıcılardan bazıları, ‘’Adamdaki özgüvene bak’’, ‘’Üniversiteye yakınmış. Genç ve fakir üniversite kızlarını hedefleyen ilan.’’, ‘’Fırsatçı ırz düşmanı ilanı. Ülkedeki sapık sayısı artarak artan bir grafiğe sahip. Bıktırdınız haysiyetsiz mikroplar.’’ şeklinde tepki gösterirken, bazı kullanıcılar ise, ‘’Hem evini eşyalı olarak veriyor hem de sadece bayana veriyor arada gelip uğruyor üstüne faturaları ödüyor. kaldı mı böyle koca yürekli insanlar.’’ diyerek, olayı ti’ye aldı.

Sosyal medyada ilanın yayınlanmasının ardından tepki çeken sapık ev sahibi, söz konusu ilanı yayından kaldırdı kaldırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir