Sosyal medya bunu konuşuyor! İşte Sahibinden.com’da 49.500 TL istenen hurda

Sahibinden.com'da yer alan ikinci el araba ilanı sosyal medyada gündem oldu. 1974 model araba için istenen fiyat herkesi şoke ederken sosyal medya kullanıcıları aracın fotoğraflarını incelediğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Hasarlı olduğu görülen araba ile ilgili olarak kullanıcılar "hurda" yorumunu yaptı. İşte İşte Sahibinden.com'da 49.500 TL istenen hurdanın fotoğrafları...

featured

Sosyal medya “hasarlı” olarak satışa çıkarılan 1974 model arabayı konuşuyor. Aracın fotoğraflarına ve fiyatına bakan sosyal medya kullanıcıları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bazı kullanıcılar Sahibinden’de ilana konulan bu araç için “hurda” yorumunu yaparken bazı kullanıcılar ise “Bunu bile alan çıkacaktır” değerlendirmesinde bulundu. İşte çok konuşulan o araba ve fiyatı ile ilgili tüm detaylar…

İLANDAKİ O ARABA, FOTOĞRAFLARI VE FİYATIYLA GÜNDEM OLDU

Modeli eski ve hasarlı bazı araçların online alışveriş sitelerindeki ilanları, satışa konulan fiyatları sebebiyle sık sık gündem oluyor.

Bir kez daha, ikinci el araç satın almak isteyenlerin sıklıkla ziyaret ettikleri Sahibinden’de yer alan araba ilanı sosyal medyanın diline düştü.

Sahibinden.com’daki ‘yardımsever’ sapık ev sahibinden ‘bayana’ 400 TL’ye eşyalı kiralık ev!

“Hasarlı” olduğu belirtilen ve 1974 model olan araç için 49.500 TL fiyat belirlenmesi dikkat çekti.

Sosyal medya kullanıcılarının ilanla ilgili şaşkınlıklarını dile getirdiği aracın açıklamasında ise bakım ve onarıma ihtiyacı olduğu ibaresi yer aldı.

Öte yandan aracın 3 yıl otoparkta kaldığı da açıklamada ifade edildi.

Sosyal medya kullanıcıları arasında kısa sürede gündem olan araba ile ilgili bazı kullanıcılar ise “Restore edilip gayet keyifle kullanılabilir. Bu işin meraklıları var.” yorumunu yaptı.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından “hurda” olarak nitelendirilen arabanın fiyatı için “Bir cep telefonu parası” değerlendirmesi de yapıldı.

İşte Sahibinden.com’da 49.500 TL istenen o hurdanın fotoğrafları

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir