Sahibinden.com’da 1.000 TL istenen odaya yorum yağdı

sahibinden.com'da 1.000 TL istenen odanın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

featured

İstanbul‘un Beyoğlu ilçesine bağlı Sururi Mehmet Efendi Mahallesinde kendisine oda arkadaşı arayan bir erkeğin talepleri tepki çekti.

Sadece ”bayan” ev arkadaşı arayan ve alkol almasını istemeyen adam, bozuk Türkçesiyle ilan açıklamasına, ‘’Bayan ev arkadaş tercih algol olmiyen biri 2 odalı doğalgaz li kirayı bölüşerek’’ diye yazdı.

Alkol yerine ‘’algol’’ diyen sadece ‘’bayan’’ arayan adam için sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

İşte Sahibinden.com‘da 1.000 TL istenen oda ilanı için yapılan yorumlardan bazıları:

sahibinden.com’da gezerken denk geldiğim fantastik ilan. ilan sahibi beyfendi sadece bayanlara kiralayacakmış. fakat benim en çok dikkatimi çeken ilanın şu muhteşem açıklama kısmı oldu.

hem garı olcek hemide algol olmıycek hemide garıyı sikecüler. daha konforlu olduğunu düşündüğüm yarı açık cezaevleri var. bu ilanı yazan dızo da o cezaevine layık.

odanın içler acısı hali bir yana realistik bir yorumda bulunmak gerekirse, 1000 tl zor durumda olan biri için uygunken, bayan ve algol kelimelerinin kullanımı hali hazırda zor olan ‘ev arkadaşlığı’ olgusunun küçük bir anlaşmazlık yaşandıgında hiç beklenmedik yerlere gidebileceğini hissettirdi bana diye yorumladıgım ilan. bir kadın nasıl güvenip bu eve çıkacak ki ? yani her an her köşe başında bir tehlike varken ilanı açan kişinin nasıl biri oldugunu ayan beyan gösteriyor bence bu odaya çıkmayı düşünen her insana tavsiyem sağlam bir kilit veya koruma tutmasıdır. kilit 1000 tl gibi bir tutara denk gelir ama mutfak vs. kullanılacaksa işlevsiz olur o yüzden belirtilen 1000 tllik bedele ek olarak en az 7000 tl nin koruma masrafını da ekleyerek 8000 tl ye taksimde eve çıkma imkanı sunulmaktadır.

ilanı veren primatın fotoğraf çekim açısından bile bi’ sıkıntı olduğu aşikar. nedense kadın uyurken yanına sandalye çekip izleyecekmiş gibi bi izlenim aldım.

önce bi güldüm de düşününce çok acı.

başlığı açan suser ismi gizlemiş ama ilan no olan 1046264752 ile aratınca bulunabiliyor.

üstüne bir de para istiyor. yazdigindan adamın tipi de belli. allah kimseyi bunlarin eline düşürecek kadar aciz bırakmasın.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir