Şahan Gökbakar’ın ‘Nevriye Budak’ karakteri gerçek oldu! Dolandırıldığını söyleyen kadın, canlı yayında sinir krizi geçirdi

Esra Ezmeci ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Karşı Karşıya programında Şahan Gökbakar'ın yıllar önce oynadığı "Nevriye Budak" karakteri gerçek oldu. Dansözlük yapan İbadet adındaki kadın, kendisini dolandırdığını ileri sürdüğü kişiyle yüzleşirken adeta çılgına döndü.

featured

Oryantallik yapmak için konuştuğu menajer tarafından dolandırıldığını iddia eden İbadet isimli kadın, hafta içi her gün FOX TV’de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına çıkarak yardım istedi. Canlı yayında öfkeden deliye dönen İbadet’in avazı çıktığı kadar bağırdığı anlar, Şahan Gökbakar’ın yıllar önce yayınladığı “Dikkat Şahan Çıkabilir” komedi programındaki unutulmaz karakteri Nevriye Budak‘a benzetildi.

CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ

Haberler.com’daki habere göre, kendisine iş bulması için görüşmeye başladığı menajer Hasan isimli kişi tarafından 15 bin TL dolandırıldığını ileri süren İbadet, canlı yayında yardım istedi. Önceki gün yayınlanan bölümde Hasan ile yüzleşen İbadet, “18 yıllık evliliğimi bitirdin” cümlesini duyunca sinir krizi geçirdi. Canlı yayında avazı çıktığı kadar bağıran İbadet, “Bana yuva yıkan kadın muamelesi yapma. Ben seni iş için aradım. İftira atıp da alttan üstte geçmeye çalışma” dedi. Canlı yayında sinirlerine hakim olamayan İbadet, sakinleşmesi için stüdyodan çıkarıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir