Azılı muhalif Şahan Gökbakar, ‘Kızılay çadırları kaliteli’ diyen Haluk Levent’i suçladı

Kızılay'dan çadır satın aldığı iddialarına canlı yayında cevap veren Haluk Levent, 10 bin liralık çadırların kışa dayanıklı olmadığını, kaliteli çadırları toplamda 22 bin liraya aldıklarını söyledi. Şahan Gökbakar ise Levent'in bir hafta önceki yaptığı paylaşımı alıntılayarak, "Bu çadırları 10 bin liraya almışsın" sözleriyle ünlü şarkıcıyı eleştirdi. Gökbakar'ın sorusuna Levent'ten jet hızında yanıt geldi.

featured

Haluk Levent ve Kızılay arasındaki çadır alışverişi gündemden düşmüyor. Şahan Gökbakar Haluk Levent’i eleştirdi, yanıt gecikmedi. “Kızılay ile alışverişini cansiperane savunurken…” diyen Şahan Gökbakar’a gelen yanıt sosyal medyada da gündem oldu.

Deprem felaketinin ardından AHBAP derneği Kızılay’dan çadır satın aldı. Konuya dair peş peşe açıklamalar geldikten sonra Haluk Levent “AFAD da parayla alıyor Kızılay’dan” dedi. Öte yandan Kızılay’dan gıda aldıklarını da söyleyen Haluk Levent’e dair Şahan Gökbakar bir paylaşım yaptı.

Benzer Haberler
haluk-levent-twitter
Haluk Levent: ‘Gittiğimizde devletin tamamı oradaydı, görmedim mi diyeyim?
Fotoram.io (54)
Haluk Levent’e dolandırıcı diyen Deniz Akkaya: ’17 senedir ödenmeyen milyon dolarlık borç nasıl kapatıldı?’
haluk levent dolandırıcı mı
Haluk Levent kimleri dolandırdı, neden hapis yattı? İşte Deniz Akkaya’nın bahsettiği o kişiler

ŞAHAN GÖKBAKAR ESKİ PAYLAŞIMINI HATIRLATTI

Haluk Levent’i eleştiren Gökbahar “Haluk bu sabah TV’de, Kızılayla Kızılayla alışverişini cansiperane savunurken ‘fiyat normal, çadırlar kaliteli” dedi. Kendi tweeti: 145.446.500 TL/13.250 çadır = 10.970 TL. Haluk sen de 10 bine almışsın çadırların tanesini. 22 bine aldıkların kaliteli de bu aldıkların kalitesiz miydi?” dedi.

HALUK LEVENT YANIT VERDİ

Haluk Levent bunun üzerine yanıt vererek “Sevgili Şahan. 19 binlik +KDV çadırlardan yani bizim 2050 tane aldığımız çadırlardan şu anda olsa hiç ucuz çadır almam. Çünkü tam korunaklı çok sıcak deprem çadırı. Piyasada yok şu anda. Keşke olsa da alsak. Yani bu hesaplama Çadır kalitesine göre değişiklik gösteriyor” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir