Safiye Nur Gürbüz’ü pencereden atan Aytaç Süleyman Daşbudak’tan mahkemede şok sözler: “Nargile demiri ile…”

featured

Antalya’da sevgili dehşeti yaşandı. İddialara göre; Aytaç Süleyman Daşbudak, sevgilisi Safiye Nur Gürbüz’e işkenceler yaptı. Cani gencin yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. En son, sevgilisini ikinci kattan attı. Bir arabanın üzerine düşen genç kız ise hayatta kalmayı başardı.

Antalya’da Aytaç Süleyman Daşbudak’ın pencereden aşağı ittiği hemşire Safiye Nur Gürbüz dehşet anlarını anlattı: “Betona düşsem ölmüştüm”

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 22 Mayıs’ta sevgilisi hemşire Safiye Nur Gürbüz’e şiddette bulunduktan sonra 2’nci kattan atarak beli, sol eli ve sol bacağının kırılmasına neden olduğu iddiasıyla Aytaç Süleyman Daşbudak 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına başlandı.

Tutuklu sanık Daşbudak, SEGBİS üzerinden duruşmaya katılırken salonda avukatları yerini aldı. Hemşire Safiye Nur Gürbüz ise müşteki sanık olarak salondu avukatları ile birlikte hazır bulundu.

Antalya’da erkek arkadaşı tarafından pencereden atılan hemşire Safiye Nur Gürbüz’e mahkemeden büyük şok!

“185 GÜNDÜR TUKUKLUYUM”

Tutuklu sanık Aytaç Süleyman Daşbudak, kendine yöneltilen suçlamaları reddederek hemşire Safiye Nur Gürbüz’ün kendisine tuzak kurduğunu söyledi.

Olay günü Safiye’yi kesinlikle pencereden atmadığını da belirten Daşbudak, “Safiye nargile demiri ile beni başımdan yaraladı. 185 gündür tutukluyum. Tahliyeme talep ediyorum ” dedi.

“ŞİKAYETCİ VE DAVACIYIM”

Hemşire Safiye Nur Gürbüz ise kedisin bu hale getiren Aytaç Süleyman Daşbudak’tan şikayetini ve davacı olduğunu yeniledi.

Sanığın kendisini sürekli tehdit edip şiddet kullandığını da belirten hemşire Safiye Nur, “Yaşamam ve hayatta kalmam mucize. Aytaç bana kafa atıp burnumu kırdı. Kemerle dövdü. Pencereden attıktan sonra beni eve çıkarmak isterken ben elim ile demirleri tutunca birlikte düştük. O başını yere vurdu.” dedi.

Tanık ifadelerini ardından mahkeme tutuklu sanık Aytaç Süleyman Daşbudak’ın tutukluluk halinin devamına kara vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir