Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katilleri belli oldu! İşte mafyanın tetikçileri…

Ece Erken'in eşi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Konuyla ilgili elde edilen bilgilerde olayın, kendilerini kod adı 'Drej' olan 27 yaşındaki Ali Y.'nin yeğeni olarak tanıtan infaz timi tarafından gerçekleştirildiği öne sürüldü.

featured

Alınan bilgiye göre, aralarında alacak meselesi bulunan iki grup, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’ndaki bir restoranda görüşmek üzere bir araya geldi.

İki grup arasında çıkan tartışmada silahla ateş açıldı. Olay sırasında gruplar arasında aracılık yaptığı öğrenilen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şoförü Murat B. vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kasığından vurulan Mahmutyazıcıoğlu, kurşunun atardamara isabet etmesi üzerine olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu’nun şoförünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İNFAZ TİMİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgisi bulunan 6 kişinin kimlikleri Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edildi. Zanlılardan ikisi Uğur Can B. ve Gökhan K. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Olayda silahı kullanan ve olay yerine geldiğinde kendisini Drej Ali kod adlı 27 yaşındaki Ali Y. nin yeğeni olarak tanıtan Kadir Y. olduğu belirlendi. Polis ekipleri Ali Y., Kadir Y. Seccad Y. ve Serkan D.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

CENAZE RİZE’YE GÖNDERİLDİ

Olayın 1 milyon 480 bin liralık bir ev satışı yüzünden çıkan anlaşmazlık sonucu yaşandığı öğrenildi. Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazenin, Mahmutyazıcıoğlu’nun memleketi Rize’ye götürüldüğü öğrenildi.

Mahmutyazıcıoğlu’ nun cenazesi Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle saat 22.45’te Trabzon’a gönderildi. Buradan karayoluyla Rize’ye götürülecek Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi yarın toprağa verilecek.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vurulduğu görüntüler ortaya çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir