Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli sessizliğini bozdu! Ece Erken’den ‘reddi miras’ tehdidi

Ünlü sunucu Ece Erken'in yaptığı açıklamaların ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli de sessizliğini bozdu.

featured

Ünlü sunucu Ece Erken, hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile kavga etmişti.

“ŞAHİTSİNİZ”

Hatta kendisine gelen mesajları ifşa ederek “Kardeşinin mallarına çökmüşsün.” yorumunda bulunmuştu. Gelen tehditler üzerine Erken, “Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım.” dedi.

Bu açıklamalar sonrası Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli de konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli ile ilgili yorum çileden çıkardı! Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü…

“MAL KAÇIRMA YOK”

Kocadereli, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ağabeyini savunarak “Her şey benim bilgim dâhilinde. Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı her şey Naz ve Eda’nın. Asıl mal kaçıran başka birisi.” dedi. İddialara göre Erken, hayat sigortasından da para aldı.

“ANLAŞMALI YÜRÜYOR”

Sunucu Ece Erken bu açıklama sonrası çok gerildi ve “Böyle bir cevap verildiyse mahkemede ispat edilecek” diyerek öldürülen kocasının mallarına dair ilginç sözler söyledi.

Erken açıklamasında “Daha mal tespiti davası sonuçlanmadan tapusu, her şeyi eşime ait olan evi, evleri mirasçı olmadığı halde hukuksuzca nasıl kiraya verdi? Kira elden mi alınıyor? Tekne nerede? Demek ki miras aslında kabul edilmiş ama mahkemenin haberi yok. Şafak’a ait arabalar nerede? Abiyle anlaşmalı yürüyor her şey” dedi.

“REDDİ MİRASI GERİ ÇEKECEĞİM”

Ece Erken daha sonra bir paylaşım daha yaptı. Daha önce reddi miras yapan sunucu bu açıklamasında “Adımı anmaya devam ederseniz reddi mirasımı geri çekip mallara şerh koydurup bütün yaptığınız kanunsuz, hukuk dışı işlemlerinize itirazı basacağım” diyerek aileyi ve eski eşi tehdit etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir