Sadakatsiz’in Derin’i ölecek mi? Melis Sezen diziden ayrılıyor mu? Dizinin orijinalinde ne oluyor?

featured

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü her hafta Çarşamba günü izleyenleri ile buluşurken yapımın son bölümünde yaşananlar “Derin ölecek mi, Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?” sorularını akıllara getirmişti. Öte yandan yapımın orijinal hali Doctor Foster’da Melis Sezen’in canlandırdığı bu karakterin intihar ederek yapımdan ayrıldığı biliniyor. Bu noktada gözler Kanal D ekranlarında yayınlanan bu diziye çevrildi. Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen’in yapımdan senaryo gereği ayrılacağı iddiaları son bölümdeki sahne ile beraber güçlenmiş oldu.

SADAKATSİZ DERİN ÖLECEK Mİ, MELİS SEZEN DİZİDEN AYRILDI MI?

Son dönemin adından en çok söz ettiren dizisi Sadakatsiz Derin karakterini canlandıran Melis Sezen’in yapıma veda edeceği konusuyla araştırma konusu haline geliyor. Bilindiği üzere bu dizi Doctor Foster isimli dizinin uyarlaması olarak başlamıştı. Yapımın orijinal halinde bu karakterin ölerek diziden ayrıldığı görülüyor.

MELİS SEZEN’İN CANLANDIRDIĞI DERİN KARAKTERİ DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta Çarşamba günü yayınlanıyor. Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyicileri ekran başına kilitleyen diziyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Doctor Foster isimli yabancı bir diziden uyarlama olan Sadakatsiz, ilk bölümünden beri ana hikâyeye bağlı olarak devam ediyor.

Derin karakteri diziye veda edecek!

Orijinal hikâyeye sadık bir şekilde ilerleyen dizide önümüzdeki bölümlerde Derin karakterinin vedası bekleniyor.

MELİS SEZEN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri’de doğan Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir; bir adet erkek kardeşi bulunan Sezen’in ailesi ticaretle uğraşmaktadır.Verdiği bir röportajda tiyatroya başlamasında destek olduklarını,bir başka röportajında ise annesinin oyunculuğa ilgisini fark edip kendisini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazdırdığını söylemiştir.12 yaşından itibaren drama eğitimi alan Sezen, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de bir yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı Ardından Silivri’de Ali Solmaz Tiyatrosu’nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda oynadı. Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu.2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı.

2017-18 yılları arasında Siyah İnci dizisinde “Ebru” karakterini canlandırdı.2018 yılında sinemaya bağımsız filmlerle giriş yaptı. Rol aldığı ilk film Dünya Hali ve ikinci film Tilki Yuvası oldu.Bağımsız filmlerden sonra ilk ciddi rolünü Yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikâyesini anlatan Bizim İçin Şampiyon filmiyle yaptı.2019 yılında Leke dizisinde “Yasemin” karakteri ilk başrolü oldu.Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde yine başrol olan “Deren” karakterini canlandırdı. 2019 yılının sonunda Mucize 2: Aşk filminde “Beren” karakterini canlandırdı.

Sadakatsiz dizisinin orijinal versiyonu nedir? Hangi diziden uyarlama?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir