Sadakatsiz’in 18. bölümüne Asya ve Volkan’ın yakınlaşması damga vurdu!

featured

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Sadakatsiz’, yayınlanan son bölümüyle yine adından söz ettirdi. Heyecan dolu bölümde Selçuk’un, Haluk’un karşısına çıkması tüm dengeleri değiştirdi.

Haluk Güçlü ve Selçuk’un annesi Hicran, yıllar sonra karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın ardından izleyicinin aklına Selçuk’un babasının kim olduğu ile ilgili soru işaretleri oluşmuştu.

Selçuk’un, Haluk’un evine gittiği sahne diziye damga vurdu. Haluk’un, “Sana bir daha benim yüzümü görmeyeceksin demedim mi?” sözleri Selçuk’u iyice çileden çıkardı.

Kan donduran sır ortaya çıktı

Selçuk, “Hicran benim kucağıma pimi çekilmiş bir bomba bıraktı. Ben de bugün buraya o bombayı patlatmaya geldim. Oğlunu buldun diyorum; Haluk’tan olan Hicran’dan doğan!” yanıtını verdi. İkili konuşurken yanlarına Demir de geldi.

Demir’i karşısında gören Selçuk’un gözleri doldu ve ağlamaya başladı. Selçuk, “Beni geç bulmuş olabilirsin ama erken kaybetmeyeceksin” diyerek oradan uzaklaştı.

Asya’nın yanına gelen Volkan’ın gözyaşları içinde hata yaptığını anladığını ve o eve geri dönmek istemediğini söylemesi dikkat çekti. “Eğer beni affetseydin nasıl olurdu çok merak ediyorum” diyen Volkan’ın Asya’ya yakınlaştığı sahne son bölüme damga vurdu.

‘Sadakatsiz’in yayınlanan 19. bölüm fragmanında ise Gönül ile Hicran’ın konuştuğu görülüyor. Hicran, Gönül’e Selçuk’un babasının Haluk olduğunu itiraf ediyor.

İşte 19. bölüm fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=GgU6UJYut3c

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir