Sadakatsiz Volkan ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Caner Cindoruk Sadakatsiz dizisinden ayrılacak mı? Sadakatsiz final mi yapacak?

Kanal D'nin en sevilen dizilerinden Sadakatsiz'in yeni fragmanının yayınlanması sonrası Volkan karakterinin ölüp ölmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki, Sadakatsiz Volkan ölecek mi? Caner Cindoruk Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu?

featured

Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanında Volkan’ın bıçaklanması, izleyicide büyük merak uyandırdı.

Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan Sadakatsiz dizisinin yeni fragmanında Derin’in Asya’ya doğru çektiği bıçağın Volkan’ın göğsüne saplanması insanların Volkan’ın ölüp ölmeyeceği sorusunu araştırmasına sebep oldu. Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterinin ölüp ölmeyeceği ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz dizisinin orijinal versiyonu nedir? Hangi diziden uyarlama?

SADAKATSİZ VOLKAN ÖLECEK Mİ?

Dizinin 58. bölüm fragmanında Derin’in yanlışlıkla Volkan’ı bıçakladığı görüldü. Fakat Volkan karakterinin diziden ayrılmayacağı, bu bıçaklanmadan yaralı olarak kurtulacağı öğrenildi. 3 bölüm sonra final yapacak dizide Volkan karakterinin birkaç gün yoğun bakımda tedavi göreceği ve daha sonra diziye veda edeceği tahmin ediliyor. Herkesten intikam almayı kafasına koyan Asya’nın ise Volkan’ın ayrılması üzerine intikamından vazgeçeceği bekleniyor. Yakın zamanda diziye veda eden Burak Sergen’den sonra yayınlanacak yeni bölümlerde Caner Cindoruk’un da diziden ayrılacağı düşünülüyordu. Volkan’ın final bölümünden önce diziden ayrılması bekleniyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ FİNAL NE ZAMAN?

Sadakatsiz dizisinin ilk bölümü 7 Ekim 2020 tarihinde seyirciyle buluştu. Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken dizinin ilk sezon senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ile Dilara Pamuk, ikinci sezon senaryosunu ise Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan, Nuriye Bilici yazıyor. Sadakatsiz dizisi İstanbul ve Tekirdağ şehirlerinde çekiliyor. Sadakatsiz dizisi her Çarşamba Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. 11 Mayıs günü 58. bölümü yayınlanacak olan dizinin 61. bölümüyle ekranlara veda edeceği biliniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir