Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Başrolünde Cansu Dere'nin yer aldığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz yeni bölümü ile bu akşam yayında olacaktı. Ancak bugün Kanal D yayın akışında dizinin yeni bölümü görülmeyince 'Sadakatsiz bu akşam var mı, yok mu?' sorularına yanıt aranmaya başlandı. Sadakatsiz yeni bölüm fragmanının da yayınlanmamış olması final iddialarını doğurdu. Peki, Sadakatsiz neden yok, final mi yapıyor? Sakadatsiz bu akşam var mı, yok mu? İşte 27 Nisan Kanal D yayın akışı ile Sadakatsiz yeni bölüm yayın tarihi…

featured

Kanal D’nin en sevilen dizilerinden Sadakatsiz’in yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin paylaştığı Sadakatsiz her Çarşamba günü Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Ancak Sadakatsiz yeni bölümü bu akşamki Kanal D yayın akışında yer almıyor.

Peki, Sadakatsiz neden yok, final mi yapıyor? Sadakatsiz bu akşam var mı, yok mu? İşte 27 Nisan bugün Kanal D yayın akışı…

KANAL D YAYIN AKIŞI 27 NİSAN

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arda’nın Ramazan Mutfağı

16:45 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw

22:45 Çok Güzel Hareketler 2

23:15 Kadir Gecesi Özel

SADAKATSİZ NEDEN YOK?

‘Sadakatsiz final mi yapıyor’ sorusuna yanıt aratan bugünün Kanal D yayın akışı ardından araştırmalar başladı. Kanal D ve Medyapım’ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada diziye bayram arası verildiği açıklandı.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yapılan açıklamada Sadakatsiz yeni bölümü ile ilgili de bilgi verildi. Buna göre Sadakatsiz yeni bölümü bayramın ardından 11 Mayıs Çarşamba günü ekranlara gelecek.

SADAKATSİZ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Aynı açıklamada finale dair de ipuçları veren Sadakatsiz ekibi finale son 3 bölümün kaldığı bilgisini izleyicilerle paylaştı. Buna göre yapılan hesaplamada 25 Mayıs Çarşamba günü dizinin son bölümü ekranlara gelecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir