Sadakatsiz dizisinin orijinal versiyonu nedir? Hangi diziden uyarlama?

featured

Sadakatsiz Dizisinin Orijinal Versiyonu Nedir?

Sezona damgasını vuran  Sadakatsiz dizisinin orijinali, BBC yapımı olan “Doctor Foster” dizisidir.  Sadakatsiz, ”Doctor Foster” dizisinin Türkiye uyarlaması olarak yayınlandı. 9 Eylül 2015 tarihinde başlayıp 7 Ekim 2020 tarihinde 1. sezon 5 bölüm olarak ilk sezonunu tamamlayan BBC One dizisi Doctor Foster dizisinin konusu tek cümle ile aldatılan kadının psikolojisi ve zaman içinde yaşamış olduğu değişimleri ele almaktadır.

Sadakatsiz dizisinin orijinal yayını Doctor Foster’da, Doktor Gemma Foster’ı Suranne Jones  kocası Simon’ı Bertie Carvel canlandırıyor. Türkiye uyarlaması Sadakatsiz dizisinde Asya Arslan karakterini Cansu Dere ve kocası Volkan Arslan rolünü ise Caner Cindoruk oynamaktadır.

Sadakatsiz Dizisinin Orijinal Versiyonunun Sonu Nasıl Bitiyor?

Sadakatsiz dizisinin orijinal versiyonu Doctor Foster dizisinin sonunda Doctor Gemma ile Simon ayrılır. Simon, sevgilisi ve kızı ile şehri terk eder. Gemma oğlu ile hayatına kaldığı yerden devam etmeye niyetlidir.

Med Yapım İmzalı Sadakatsiz, aldatılan bir kadının  psikolojisi ve zaman içinde yaşamış olduğu değişimleri ele almaktadır. Muhteşem oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Cansu Dere, rolün hakkını fazlasıyla veriyor. Dizi, orijinali ile aynı paralelde ilerliyor. Ama bitişi ile ilgili aynı şeyi söylemek zor. Doctor Foster 2 sezon 10 bölüm olarak yayınlandı. Sadakatsiz dizisi, bu başarı ile daha uzun sürer gibi görünüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir