Sadakatsiz Derin kaçırıldı mı? Asya’nın “Derin’i bulmamız lazım kendimi asla affetmem” sahnesi bölüme damga vurdu!

featured

Kanal D ekranlarında izlenme rekoru kıran Sadakatsiz dizisinde işler iyice karıştı. Sadakatsiz’de doktor Asya hanımın başı bu bölümde iyice belaya giriyor. Sadakatsiz Derin’i kim ve neden kaçırdı sorularının yanıtı araştırılırken Sadakatsiz Derin ölecek mi orjinal senaryoda ne oluyor gibi konular merak ediliyor. İşte bu akşam yayınlanan Sadakatsiz 25. bölüm izleyicileri entrikaların döndüğü son bölüm iyice kafaları karıştırıyor. Gelin hep birlikte Sadakatsiz’de neler olduğuna bakalım.

Sadakatsiz dizisinde ortalıktan kaybolan Derin tüm Tekirdağ’ın gündeminde yer alırken bir çok insan doktor Asya’dan şüphelenmektedir. Sadakatsiz Derin’in ortadan kayboluşunun ardından tüm işaretler Volkan ve Asya’yı gösterirken olayın gerçek yüzü seyircileri adeta şoke edecek.

Sadakatsiz Derin Öldü mü?

Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen’in hayat verdiği Derin öldü mü sorularının yanıtı yayınlanan son fragmanda ölmediği ve kaçırıldığı ortaya çıktı.

Sadakatsiz Derin’i Kim Kaçırdı?

7 Nisan 2021 Çarşamba yani bu akşam ekrana gelen Sadakatsiz 25. son bölümde kaçırıldığı öğrenilen Derin karakterini hatırlayacağınız üzere Doktor Asya hanımın mahallesine yeni taşınan eski hastası gelmişti.  Sadakatsiz dizisine 3-4 bölüm önce gelen Asya’nın yeni komşuları Faruk ve eşi tarafından kaçırıldığını düşündüğümüz Derin olayı bu bölümde çözülecektir.

Sadakatsiz Son Bölümünde Neler Oldu?

Derin’in ortada kayboluşun yankıları sürerken, çevresinde artan baskı Asya’yı zor durumda bırakır. Derin’i bulmak ve Asya’yı aklamak için gözünü karartan Volkan kendi yöntemlerine başvurmaya karar verir. Beklenmedik darbelerle kendisini köşeye sıkışmış bulan Asya’ya uzanan yardım eli, herkesi merakta bırakır. Derin’le ilgili ortaya çıkan hangi gerçek, düğümün görünenden de büyük olduğunun kanıtıdır

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir