Sadakatsiz Asya artık bir Eyşan! Cansu Dere’nin nefes kesen fotoğrafları…

Kariyerine mankenlik ile başlayan Cansu Dere, bugün Türkiye'nin en beğenilen oyuncularından bir tanesi. Sadakatsiz dizisindeki performansıyla hayran kitlesini artıran güzel yıldızın ünü Türkiye dışında pek çok ülkede de yayılmış durumda.

featured

Kariyerine mankenlik ile başlayan Cansu Dere, daha sonrasında ise sunuculuk ile medya hayatına devam etti. Son dönemlerde Türkiye’nin beğenerek izlediği “Sadakatsiz” dizisinde başrol olarak yer alan Dere, oyunculuğu ile gündemi adeta sallıyor. Peki Cansu Dere kimdir? Hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sadakatsiz dizisinde Doktor Asya karakterine hayat veren Cansu Dere sosyal medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor.  Sadakatsiz dizisi ile ünü dünyaya yayılan Cansu Dere geçmişte birçok dizi ve film projesinde yer almış hayat verdiği karakterler ile hafızalara kazınmıştı.

İşte ilerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Cansu Dere’nin mankenlik yıllarına ait nefes kesen fotoğrafları ve kariyeri…

Özellikle Sıla ve Ezel’in başrolünde olan Cansu Dere, Eyşan karakteri ile ününü ülke sınırlarının dışına taşımıştı.

Kariyerine manken olarak başlayan Cansu Dere oyunculukta da kendini kanıtladı.

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’nin kariyerinin ilk yıllarındaki halini hatırlayanlar ‘Nereden nereye’ demeden edemedi.

CANSU DERE KİMDİR?

Anne tarafından İzmir, İstanbul ve Selanik kökenli, baba tarafından ise Bulgaristan kökenlidir.  İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık vermiştir. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan ve Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır. ITKIB’nin tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiye’yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris’te çeşitli defilelere katılmış ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirmiştir.

2004 yılında sunuculuk ve mankenlik dışında bir işe imza atarak “Metro Palas” ismindeki dizide rol almaya başladı. Böylece Dere, oyunculuk kariyerine de bir adım atmış oldu. Bu dizinin arkasından da “Alacakaranlık” dizisinde “Irmak” karakterine hayat verdi. 2005 senesine gelince “Güz Yangını” dizisinde “Ceylan” rolünü üstlendi ve bu rolde adeta yıldızı parladı. Aynı dönemde bir de “Kabuslar Evi” filminde rol aldı ama en çok da “Sıla” dizisiyle ünlendi.

“Asya” karakteriyle her Çarşamba Kanal D’de evlere konuk olan Cansu Dere, tüm zamanların en ses getiren dizilerinden birinde başrol olarak hayatına devam ediyor. Ekranları başına herkesi kilitleyen dizide, bu karakter ile Caner Cindoruk’un canlandırdığı “Volkan” karakterine yaptığı kapaklarla da sosyal medyada kendisine epeyce bir yer bulmaya devam ediyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir