Rüya ile Ömer çifti, izleyici sorularını cevapladı… Cihangir Ceyhan’ın, Alev Alev’deki en sevdiği şey ne?

featured

Dizide Dilan Çiçek Deniz ile Cihangir Ceyhan ikilisinin uyumu da son haftalara damga vurmakta. Rüya ve Ömer karakterlerinin aşkı izleyicilerin içini ısıtırken, zaman zaman yaşanan komik anlar da eğlendiriyor. Alev Alev dizisinin elde ettiği başarıyla ilgili olarak Onedie youtube kanalında konuşan iki ünlü isim de açıklamaları ile dikkat çekti.

Dilan Çiçek Deniz, “Mesaj kaygısı uyandırmadan, kadına ve insana dair hikayeleri aktarabildiğimizi düşünüyorum” açıklamasında bulundu. Doğru bir rolde ve arzu ettiği gibi bir karaktere hayat verdiğini de söyleyen oyuncu, Alev Alev dizisinde yer aldığı için de kendisini çok mutlu hissettiğini anlattı.

Cihangir Ceyhan ise, dizede çok fazla abartıya yer verilmediğine vurgu yaptı ve “Daha insana dair, birisinin kötü durumunda bile onu çok abartmayan sahneler var. Kadın şiddet görüyor mesela ama o şiddeti çok göstermiyoruz. Ağla ağla, üzül üzül gibi bir şey yok. Benim de hoşuma giden yeri orası” diye konuştu.

Programda ayrıca Rüya karakterinin dönüşümüne yönelik sahnelerin de önümüzdeki bölümlerde sıklıkla yer alacağı ifade edildi.

Kaynak: TelevizyonGazetesi

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir