Rusya’da okula silahlı saldırıdan şoke eden görüntüler! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Rusya'nın Izhevsk kentinde silahlı saldırgan okulda dehşet saçtı. 5'i öğrenci, 2'si güvenlik görevlisi ve 2'si öğretmen 13kişiyi öldüren saldırganın sınıfın içinde ateş açtığı öğrenildi.

featured

24 Şubat’tan beri Ukrayna ile savaş içerisinde olan Rusya, haftaya korkunç bir saldırıyla başladı.

Yetkililer, Rusya’nın Izhevsk kentinde bir okula silahlı saldırı düzenleyen kişinin güvenlik görevlisini öldürdüğünü ve kurbanlar arasında çocukların da olduğu açıklandı.

https://twitter.com/BNNBreaking/status/1574321213995769856?s=20&t=7KxJT4OigSfy2x2pgFEjLg

Siyah giysili bir adam okula baskın yaptı. Saldırgan, 5’i öğrenci, 2’si güvenlik görevlisi ve 2’si öğretmen 13 kişiyi öldürdü.

SINIFIN İÇİNDE TETİĞE BASTI

Saldırganın sınıfın içinde tetiğe bastığını ve en az 2 öğrencinin yaralandığı açıklanırken, Rus haber platformu Enews112, okuldaki baş öğretmenin kendisini odasına kilitlediğini de aktardı.

Udmurtia bölgesinin valisi Alexander Brechalov, saldırının 88 numaralı okulda meydana geldiğini ve güvenlik güçleriyle ambulansların olay yerinde olduğunu açıkladı.

Rusya İçişleri Bakanlığı, sosyal paylaşım ve mesajlaşma platformu Telegram üzerinden bir mesaj yayınladı. Mesajda, saldırganın intihar ettiğini ve en az 20 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

ÇOCUKLAR BÖYLE SAKLANDI

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir