Alman kadınla Rus adamın bar kavgası ağızları açık bıraktı

Rus tokadı yiyen Alman kadın videosu sosyal medyada gündem oldu. Almanya'da bir barda Alman vatandaşı kadın ile Rus bir adam arasında çıkan kavga izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

featured

Almanya’da bir kadın küfür ederek Rus adamım üzerine yürüyüp tokat attı. ‘Gel, gel’ diye kadını yanına çağıran ve tokatı yiyen Rus adam ise yediği darbeye kayıtsız kalmayarak kadına sert bir yumruk attı.

Alman kadın yumruğun ardından yere yapıştı. Rus adamın arkadaşları ise “Tamam Oleg, tamam! Uzatma! Polisi aradık!” diyerek arkadaşlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Yere yıkılan kadın daha sonra hiçbir şey olmamış gibi kalkarak bara yöneldi. O anlar ise sosyal medyada viral oldu.

 

Sosyal medyada Rus tokadı yiyen alman kadın videosuna gelen yorumlar şu şekilde;

kisa sureligine moskovaya astral seyahat yapmis kadindir. o nasil bir tokat yahu.

işte batakhaneden hallice boktan bir yerde(muhtemelen iki taraf da hanzo) güç yarışına girmeye kalkarsan bir anda kadın erkek eşitliğini suratında hissedersin. herkes bizim gibi kibar değil.

çok iyi çok da güzel olmuştur.

aptal gibi gücünün yetmediği birine tokat atarsan karşılığını fazlasıyla alırsın.

fakat kadın öyle bir yumuşadı ki adeta terapi gibi geldi kendisine. yüz ifadesi ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi bunu gösteriyor.

nasıl olsa bana vurmaz diyerek her erkeğe kafasının estiği gibi vurmaması gerektiğini öğrenmiş kadındır. vurduğun adam da rus amk, allah’ın ayısı 250 gramın hatrına sana acır mı sandın. tokattan sonra ne güzel uslu uslu saçlarını düzeltip kalktı ama.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir