Rus porno yıldızı Veronika Troshina, Bali’deki kutsal dağda sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi! Polis her yerde onları arıyor…

featured

Rus yetişkin film yıldızı Veronika Troshina ve erkek arkadaşı Mikhail Morozov, Bali’de kutsal sayılan dağda cinsel ilişkiye girip görüntüleri müstehcen siteye yükledi. Bali adasındaki Mount Batur yanardağında çekildiği iddia edilen video, bölge halkı tarafından en kutsal Hindu noktalarından biri olarak kabul ediliyor.

Bölge şefi Gusti Agung Dhana Aryawan, ”İlgili kişilerin hala Bali’de olup olmadığını öğrenmek için konsoloslukla koordineli olarak çalışıyoruz. Eğer ülkede bulunduklarını tespit edersek Endonezya ceza kanunu uyarınca cezalandıracaklar. Bundan suçlu bulunurlarsa, en az iki yıl sekiz ay hapis cezasına çarptırılabilirler” şeklinde konuştu.

Bali polisi didik didik her yerde çifti arıyor. Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Bali polisi çifti yakalamak için çalışmalara başladı. Ama olay ortaya çıkana kadar çift Bali’den ülkeleri Rusya’ya geri döndü. Troshina, videoyu cinsel içerikli siteye yüklemeden önce Twitter hesabından bir bölüm paylaşmış daha sonra hemen kaldırmıştı. Polis ekiplerinin soruşturması kapsamında, yöneticilerin şikayeti üzerine video yüklendiği sitede bloklandı.

Çiftin ne kadar Bali’de kaldığı bilinmezken, Endonezya’ya girmesinin yasaklanması gündeme geldi. Çift şu ana kadar ülkeyi ayağa kaldıran skandal hakkında bir açıklama yapmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir