CHP’li Ataşehir Belediyesinin rüşvetçi Ruhsat Müdürü Servet Ön’ün görevine son verildi

Ataşehir Belediyesi'ndeki rüşvet iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Belediye Ruhsat ve Denetim Müdürü S. Ö.'nün odadaki kişilerle konuşması sırasında aldığı bir tomar parayı çekmecesine koyduğu anlara ilişkin video tartışma yarattı. Ataşehir Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaparak S. Ö.'nün görevden alındığını duyurdu. İddialarla ilgili çok yönlü soruşturma da başlatıldı.

featured

CHP’li Ataşehir Belediyesi, odasında rüşvet aldığı iddia edilen görüntüleri ortaya çıkan Ruhsat Müdürü Servet Ön’ün görevine son verildiğini açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda ‘ihaleye fesat karıştırmak’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ operasyonu yapılan CHP’li Ataşehir Belediyesi‘nde dün de Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön‘ün rüşvet aldığı iddia edilen görüntüler ortaya çıkmıştı.

CHP’li Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön rüşvet alırken yakalandı

GÖREVİNE SON VERİLDİ

CHP’li Ataşehir Belediyesi, odasında rüşvet aldığı iddia edilen görüntüleri ortaya çıkan Ruhsat Müdürü Servet Ön’ün görevine son verildiğini duyurdu.

https://twitter.com/yekvucutcom/status/1590314836864299008?s=20&t=XwkGZwbhBfb1-HYRjNPhtw

Tartışma yaratan görüntülerle ilgili Ataşehir Belediyesi açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bir kısım sosyal medya ile basın kurumlarında çıkan, kurumumuzun bir çalışanı hakkında paylaşılan görüntülere dair bilgi sahibi olunması üzerine, görüntülerde yer alan içeriğin neye ilişkin olduğu ve gerçek olup olmadığı konusunda, başkanlık emriyle teftiş kurulu müdürlüğümüzce inceleme/soruşturma başlatılmış olup, başkanlığımızca bu kişinin görevine son verilmiştir.

Haberlerdeki görüntülere dair kurumumuz tarafından İstanbul Anadolu Başsavcılığı’na gereği için müracaat edilmiş olup, konu hakkında gerekli tüm hassasiyet özenle gösterilmektedir.”

https://twitter.com/atasehirbld/status/1590614510997757958?s=20&t=TtJ1AD-mPV6p7quApUerQA

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu arada İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise ruhsat müdürüyle ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığını açıkladı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir