RTÜK’ün LGBT karşıtı propaganda temalı kamu spotu CHP’lileri çıldırttı!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), LGBT karşıtı propaganda temalı kamu spotunu yayınladı. RTÜK’ün LGBT karşıtı propaganda temalı kamu spotu, CHP’lileri ve sol medyayı fena çıldırttı.

featured

“Fikirde Birlik Platformu” adıyla bir araya gelen 150’ye yakın grup, ‘Büyük Aile Buluşması’ adı altında, LGBT’li sapkınlara dönük dikkat çeken bir video yayınladı.

Sol’un haberine göre seçtiğimiz günlerde “Aileni Ve Neslini Koru, Sapkınlığa Dur De” başlıklı bir basın açıklamasıyla 18 Eylül saat 14.30’da Saraçhane Parkı’nda düzenlenecek buluşmayı kamuoyuna duyuran grup adına yapılan konuşmada şu ifadelere yer verilmişti:

“Bu sapkın örgütün tüm propaganda faaliyetlerinin ivedilikle durdurulması, tüm aktivitelerinin yasaklanması, derneklerinin kapatılması, kutsal aile yapımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin üzerinden kirli ellerini çekmeleri için ‘Aileni ve neslini koru: sapkınlığa dur de’ mitingi düzenliyoruz.

Devamında da Beyazıt Meydanı’na kadar yürüyüş planlıyoruz. LGBT propaganda ve dayatmasının artan tehdit ve tehlikesine karşı toplumsal farkındalık oluşturma gayesindeyiz. Duyarlı tüm vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte Saraçhane Parkı’na bekliyoruz.”

Mehmet Ali Erbil’den LGBT destekçilerinin sinirini bozacak sözler: ‘Eşcinsellik benim için sapkınlıktır’

RTÜK’ün sitesinden kamu spotu yayınlandığı ortaya çıktı.

RTÜK’ün sitesinde “kamu spotları” bölümünde “Yesevi Alperenler Ocağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği” tarafından hazırlandığı yazan video bugün listeden kaldırıldı.

İşte o video:

LGBT SAPKINLIĞINA KARŞI YAPILAN VİDEO CHP’LİLERİ ÇILDIRTTI

RTÜK’ün CHP’li üyesi İlhan Taşçı, “Spotun içeriği halkın bir kesimini aşağılayıp, kin ve düşmanlığa tahrik edecek nitelikte” dedi.

Taşçı “LGBT karşıtı miting çağrısının keyfe göre, mevzuata aykırı sisteme yükletmek hukuk tanımamaktır.’’ ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir