RTÜK’ten Kızılcık Şerbeti’ne ‘gerdek’ incelemesi

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu haftaki bölümünde zorla evlendirme, şiddet ve gerdek gecesi sahneleri tepki çekmişti. RTÜK'ten, kadına şiddet görüntülerine yer veren Kızılcık Şerbeti hakkında inceleme kararı çıktı.

featured

Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki bölümünde zorla imam nikahı sahnesi ve gerdek gecesi sahnesinde yaşanan şiddet olayı gündemdeydi. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti reytinglerde üst sıralarda olsa da tepki almaktan geri kalmıyor.

Son olarak ailesinin zoruyla istemediği biriyle evlendirilen Nursema’nın başına gelenler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Benzer Haberler
kızılcık şerbeti nursema düğün
Kızılcık Şerbeti’nde Nursema’nın gerdek sahnesi izleyenleri dehşete düşürdü
kizilcik-serbeti-dizi
Seyirci şok oldu! Kızılcık Şerbeti dizisi final mi yapacak?
Fotoram.io (3)
Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir? Nursema karakterinin gerçek adı ne? Ceren Yalazoğlu kimdir, kaç yaşında?

RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, bir televizyon dizisinde yer alan kadına şiddet görüntüleriyle ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

RTÜK Başkanı Şahin Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, “SHOW TV medya hizmet sağlayıcısında ‘Kızılcık Şerbeti’ isimli dizide kadına karşı şiddet ve kadınlara baskıyı teşvik etmeye yönelik yayınlara ilişkin inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir