Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Su paraları çok pahalı’

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamada, "Sen önce elindeki büyükşehir belediyelerinde vatandaşlara verdiğin sözleri yerine getir. Su paralarında ne söz verilmişti, nerelere çıkarıldı? Vatandaş su paralarında ciddi sıkıntı içinde mi? Bunların sözünü nasıl vermişlerdi? Şimdi geldikleri yer ortada" dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Çengelköy Kerem Aydınlar Camisi’nde kıldı.

Erdoğan, namazın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hafta içinde yaptığı açıklamalara yanıt veren Erdoğan, şunları söyledi;

“Her şeyden önce Bay Kemal kendini buğday ambarında zannediyor. Herhangi bir gücü yok. Kazanılmış kendisine milletin verdiği yetki yok. Ama o durmadan yalan üstüne yalanlarına devam ediyor.

Türkiye bir hukuk devleti. Siz ne zaman yargı oldunuz da yargı haklarını kullanıyorsunuz? Böyle bir yetkin olmadığına göre, bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değildir.

KHK ile bir şeyler bekleyen vatandaşı aldatmak, kandırmak… Sen önce elindeki büyükşehir belediyelerinde vatandaşlara verdiğin sözleri yerine getir. Su paralarında ne söz verilmişti, nerelere çıkarıldı?

Vatandaş su paralarında ciddi sıkıntı içinde mi? Bunların sözünü nasıl vermişlerdi? Şimdi geldikleri yer ortada. Bunların hepsi 2023 seçimlerine yönelik yalanlardan başka bir şey değil” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun KHK açıklamasına sert tepki: ‘Bu milleti ahmak yerine koymaktır’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir