Röportaj veren genci tehdit eden Üsküdarlı magandanın erkekliği! ‘Lan’ cevabını alınca adam çağırmaya kalktı

Röportaj veren genci tehdit eden Üsküdarlı magandanın görüntüleri tepki çekti. Zeyrek adındaki YouTube kanalına konuşan bir genç çevredeki bir magandanın saldırısına uğradı.

featured

Ekonomi üzerine konuşan bir genç, ‘’Neyin peşindesiniz siz ya.’’ diyerek üzerine gelen bir magandanın tepkisiyle şoke oldu. Kanalın sunucusuna da ‘’Çekim yapamazsınız’’ diyen maganda, kendisini polis zannederek kimlik sormaya kalktı.

KENDİSİNE GÜVENMEDİ, BAŞKALARINI DA ÇAĞIRARAK GENÇLERİ DÖVMEKLE TEHDİT ETTİ

Gazeteci olduğunu söyleyen sunucunun, ‘’Kimlik gösterirsem gidecek misin?’’ sorusuna, ‘’Hayır’’ diyen maganda, daha sonra mikrofona konuşan gence saldırmaya kalktı.

Kendisine güvenmediği böğürmesinden belli olan Üsküdarlı maganda, ‘’Şşşş.. Bak çağırırım şimdi he…’’ diyerek başkalarını da çağırarak gençleri dövmekle tehdit etti.

İzleyenlere saç baş yolduran magandaya sosyal medyadan büyük tepki gösterildi.

İşte röportaj veren genci tehdit eden Üsküdarlı maganda için yapılan yorumlardan bazıları;

youtube’da zeyrek ismiyle halkın nabzını tutan gazetecinin gence uzattığı mikrofonu gören bir üsküdarlının genç arkadaşın üzerine yürüyerek tehditler yağdırması olayı. pabuç pahalı gelince de “çağırırsam bak arkadan bir sürü adam gelir” geri vitesiyle zavallı duruma düşen garip bir mahlukatın olduğu 21. yüzyıl çukuru

çağırdığı kendi gibi yavşak arkadaşlarıyla toplu bir şekilde dayak yemesi gereken gereksiz organizma.

sabah sabah midem bulandı. renkli gömlek görünce ağrına gitti erkeğin ,lgbti’ye karşılar ya bu tipler kafasında renkli gömlek giyen biri direkt bu kafaya göre ona tekabül ediyor. yediremedi. böyle cesur insanlarla, yürekli gençlerle cumhuriyet ilelebet sürecek. vazgeçtim midem falan bulanmadı bir kez daha izleyince keyif aldığım bölümü buldum. özellikle renkli gömlekli arkadaşın “lan” diye atağa geçmesiyle bu üsküdarlı delikanlının devreleri yanıyor ya ahahahahahahahahahaha nasıl hoşuma gitti anlatamam. böyle tiplere işte böyle insanların cesareti ve azmi lazım. kendinden düşük gördüğü insanın kendisine cevap verebilme “cüretini” hazmedemiyor ve erkekliği nasıl da sıkışıp büzüşüyor ahahahahaahah.

daha önceden yazmıştım bunu hadsizlik başlığında: “hadsiz insanların en kötü yanı ise sürü gibi haraket etmeleridir. yalnızken pısırıklaşır, sanki saygılı, karşısındakini dinler, ilgilenir gibiymiş gibi davranırlar, amma velakin çoğunluk olduğunu hissetiği anda da şiddet kullanmaya kadar durumu götürebilirler. linç kültürü ile beslenirler. kısaca uzak durulması gereken insanlardır, görmemeye çalışırsınız, ama toplumun büyük çoğunluğunu oluşturduklarını bildikleri için burunlarını her zaman, her şeye sokarlar ve kendileri ısrarla gösterirler.”

O*ospu ç*cuğu bana denk gelmez ki geçmişini s*keyim onun

erkek be. bunların soyunu s*keyim. zorla kavga çıkarmak istiyor sonra erkekliği devreye giriyor. “adam çağırırım he” ulan a* biti erkeklik yapıyordun erkekliğinizi s*keyim. lafa bak “adam çağırırım he” orrrr*spunun çc*ugğuı

başta dikkat ederseniz özel yelekli biri var. polis veya bekçi. telefonla haber veriyor. bu bıçkın tip onun üzerine geliyor. yelekli kişi, olayların büyümesini de uzaktan gülerek izliyor.

ya kusura bakmayin da gecen gun uskudardaydim. eline mikrofonu alan solugu uskudarda aliyor yine kavga vardi. esnaf bikmis, bunalmis artik muhtemelen onun sonucudur. ustelik roportaji hep ayni yerdeo ufak caminin onunde yapiyorlar. dusunsene esnafsin, her gun birileri gelip milleti birbirine kirdirdiriyor, mikrofonu uzatip kalabaligi yakalayinca basliyorlar kavgaya, hatta zabita vardi etrafta. bu olaya bir duzenleme getirilmedigi icin yakin zamanda buyuk bir olayin patlak vermesi an meselesi. bakin su roportaji uskudarin baska yerinde yapsa soeun olmaz muhtemelen ama hepsi sozlesmis gibi ayni herde roportaj yapiyor.

cocuklara soyle bir baktim ikisi de efendi eli yuzu duzgun muhtemel universiteli gencler. ayni durumda beni gorse muhtemelen abicim siddet cozum degil bak bu bardagin yarisi dolu ama sence bos diye felsefe yapacak adam gelmis teror estiriyor. gucu yetenin gucunu yetirdigine zulmettigi bir ulkede de baska turlusu beklenmez zaten.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir