Ronaldo’ya Jorge Jesus şoku! Transferde araya, girdi ortalık karıştı

Manchester United'dan ayrılmak isteyen ve bu isteğini yönetime bildiren Ronaldo'nun Bayern Münih hayalleri Jorge Jesus yüzünden şimdilik suya düştü. Cristiano Ronaldo'yla yollarını ayırıp yıldız golcüyle anlaşmayı düşünen İngiliz devi karşısında Fenerbahçe'yi görürken, Premier Lig devinin 28 yaşındaki forvet için yoğun mesai harcayacağı bildirildi.

featured

Fenerbahçe’de 1 Temmuz’da başlayan Avusturya kampı son hızıyla devam ediyor. Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme maçında Dinamo Kiev ile 20 Temmuz’da karşılaşacak olan Sarı Lacivertlilerde Jorge Jesus, kamp süresi boyunca tüm futbolcularını görme şansı elde edecek. Hazırlık maçlarında da birçok sürpriz isim performanslarıyla dikkat çekmeye başladı.

Jorge Jesus’un imzası sonrası Lincoln ve Bruma’yı da kadrosuna katarak transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, transferdeki uzun süren sessizliğini Emre Mor’la bozdu. Sarı Lacivertliler geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla eski günlerine geri dönüş sinyalleri veren Emre Mor’u 3 yıllığına kadrosuna kattığını duyurmuştu.

Fenerbahçe’de golcü transferi büyük bir merakla beklense de Teknik Direktör Jorge Jesus fazla aceleci davranmıyor.

Bunun temelinde ise mevcut kadroda deneyimli golcülerin bulunması yatıyor. Özellikle de Mergim Berisha’nın önümüzdeki sezon patlama yapması planlanıyor.

Portekizli teknik adam yönetime sunduğu raporda Berisha’nın kaliteli ve beğendiği bir golcü olduğunu ifade etti. Jesus, 24 yaşındaki futbolcunun geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntının temelinde sistem uyumsuzluğu bulunduğunu bildirdi. Berisha’nın uygulanan sistemlere tam olarak ayak uyduramadığı için beklentilere yanıt veremediğinin de altını çizdi.

Jorge Jesus, Avusturya’da RB Salzburg forması altında attığı gollerle kendisini kanıtlayan yetenekli futbolcudan önümüzdeki sezon üst seviyede faydalanmak istiyor. Başarılı hoca sistemi de Berisha’ya daha uygun hale getirmeyi amaçlıyor.

Bunun yanı sıra sarı-lacivertliler kapalı kapılar arkasında üst düzey bir golcü için de çalışmalarını sürdürüyor. Başta Berisha olmak üzere kadroda deneyimli golcülerin bulunması sarı-lacivertlilerin bu süreçte dikkatli ve sakin hareket etmesine imkan sağlıyor.

Golcü arayışlarına hummalı bir şekilde devam eden Kanarya’da öncelik Andrea Belotti’ye verildi. Fotomaç’ta yer alan habere göre Torino ile sözleşmesi sona eren İtalyan yıldızın kadroya katılması için harekat başladı.

BELOTTİ’Yİ MANCHESTER UNİTED DA İSTİYOR

Fenerbahçe’nin girişimlerde bulunduğu Belotti’ye Fransa Ligue 1 ekibi Monaco talip oldu. Son anda devreye giren Monaco transferi noktalama aşamasına kadar getirmişti.

Çıkan son dakika pürüzü sonrasında 28 yaşındaki futbolcunun, Fransız ekibine imza atmaktan vazgeçtiği belirtildi. Fransız basınında çıkan haberlere göre Monaco’nun da M’Gladbach’tan Breel Embolo ile temasa geçtiği kaydedildi. Sarı-lacivertliler tüm bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

FENERBAHÇE BELOTTİ İÇİN ARAYA GİRİNCE RONALDO‘NUN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Taraftarların çok istediği, Jorge Jesus onaylı Andrea Belotti için başkan Ali Koç tüm imkanları zorluyor. Bonservisi elinde olan Belotti’nin astronomik istekleri sebebiyle transferi ilk etapta gerçekleşmemişti. Ağır şartlarında indirime gitmesi halinde Belotti, yeni sezonda ‘çubuklu’ formayı taşıyacak.

BELOTTİ FENERBAHÇE’YE İMZA ATARSA RONALDO BAYERN MÜNİH’E GİDECEK

Geçtiğimiz sezon 23 resmi maçta 8 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Belotti’nin güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor. İtalyan santrfor ülkesinin milli takımında 44 maçta sahaya çıktı ve 12 gollük katkı verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir