Ronaldo’dan duygulandıran hareket! Arsenal Manchester United maçında tarihe geçti

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için mücadele eden Arsenal ile Manchester United karşılaştı. 4 golün atıldığı nefes kesen maçta 3-1'lik skorla kazanan Arsenal oldu. Cristiano Ronaldo, çocuğunu kaybettikten sonra ilk maçına çıktı ve golle geri dönmeyi başardı. Ronaldo'nun attığı bu gol sonrası herkesi duygulandıran bir hareket yaptı. Ronaldo attığı golle yeni bir rekora daha imza attı. İşte son dakika haberinin detayları...

featured

Ronaldo, Premier Lig tarihine geçti. Premier Lig’de zorlu maçta Arsenal ile Manchester United karşı karşıya geldi. Ligde dördüncülük için mücadele veren iki takım da mutlak galibiyet için kozlarını paylaştı. Maça hızlı başlayan Arsenal 3. dakikada Tavares ile 1-0 öne geçti. Ataklarını devam ettiren Arsenal, Nketiah ile 2-0’ı buldu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Aynı pozisyonda yapılan VAR incelemesi sonrası Arsenal penaltı kazandı ve Bukayo Saka attığı golle durumu 2-0 yaptı.

BRUNO FERNANDES PENALTI KAÇIRDI

Manchester United’ın VAR’ın incelemesi sonrası penaltı kazandı. Topun başına geçen deneyimli futbolcu Bruno Fernandes topu direğe vurdu.

XHAKA SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Üst üste fırsatlar kaçıran Manchester United’ın umudunu Arsenal’li yıldız Granit Xhaka yıktı. İsviçreli oyuncu uzaktan attığı müthiş şutla maçın skorunu belirledi ve maç 3-1 sona erdi.

RONALDO GOLÜNÜ KAYBETTİĞİ BEBEĞİNE ADADI

Oğlunu kaybettikten sonra ilk maçına çıkan Cristiano Ronaldo, 34. dakikada takımının golünü attı ve skoru 2-1’e getirdi.

RONALDO’DAN 100. GOL

Portekizli süper yıldız attığı golü kaybettiği bebeğine adadı. Ronaldo, ayrıca Premier Lig’deki 100. golünü attı ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

RONALDO TARİHE GEÇTİ

Attığı golle Premier Lig’de 100 gole ulaşan Ronaldo bu alanda inanılmaz bir istatistik daha elde etti.

RONALDO 100’LERİ AŞMAYA DEVAM EDİYOR

Cristiano Ronaldo; La Liga’da, Premier League’de, Şampiyonlar Ligi’nde, Milli Takım’da, Manchester United ile, Real Madrid ile, Juventus ile 100 ve üzeri gol attı.

ARSENAL TARAFTARINDAN BÜYÜK DESTEK

Arsenal taraftarı, 7. dakikada Ronaldo’ya destek olmak amacıyla yıldız oyuncuyu alkışlayarak ona moral verdi. Daha önce ki maçta da Liverpool taraftarları 7. dakikada Ronaldo için tezahüratlarda bulunmuştu.

RONALDO’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR MESAJI

37 yaşındaki Portekizli yıldız, Instagram’dan yaptığı paylaşımda, “Evim evim, güzel evim. Gio ve bebeğimiz sonunda bizimle birlikte. Herkese tüm nazik sözleri ve jestleri için teşekkür ederiz. Desteğiniz bizim için çok önemli ve ailemize duyduğunuz sevgi ve saygıyı hepimiz hissettik. Şimdi hayat için minnettar olma zamanı.” ifadelerini kullandı.

RONALDO 5 GÜN ÖNCE YENİ DOĞAN OĞLUNU KAYBETMİŞTİ

Pazartesi günü, yeni doğan ikiz bebeklerinden erkek olanının hayatını kaybettiğini açıklayan Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan kız çocuklarının fotoğrafını ilk kez paylaştı.

2010 senesinde ilk kez baba olan Ronaldo’nun, 3’ü kız, 2’si erkek olmak üzere 5 çocuğu var. Ronaldo’nun 5 çocuğunun 3’ü taşıyıcı anneden dünyaya gelmişti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir