Roman Abramovich rüzgarı! Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil istifa etti.

Roman Abramovich'in Göztepe'ye yatırım yapacağı yönündeki iddialar sonrası Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil görevinden istifa etti.

featured

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, görevinden istifa etti. Roman Abramovich’in kulübü satın alarak başkan olacağı iddiaları gündemde.

Önceki yıllarda olduğu gibi kulübün satılacağı iddialaları yeniden gündeme gelirken, özellikle sosyal medyada sarı-kırmızılıların yerli bir firmaya devredileceğine yönelik birçok iddia yayınlandı. Taraftarlar platformlarında Göztepe’nin yeni sezonda el değiştireceği ve en kısa sürede devir işlemlerinin gerçekleşeceği ifadelerine yer verildi.

ROMAN ABRAMOVICH İDDİASI

En büyük iddia ise İngiltere basınından geldi. Rusya-Ukrayna savaşının yaptırımlarından etkilenen ve satışa çıkardığı Avrupa devi kulübü Chelsea’ye İngilizler tarafından el konulan Rus iş insanı Roman Abramovich’in Türkiye’de bir kulübe yatırım yapabileceği ifade edildi.

İngiliz The Telegraph Gazetesi, Abramovich’le ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı. Thom Gibbs imzalı haberde Abramovich’in Göztepe’ye yatırım yapabileceği belirtildi. Haberde Abramovich’in yatırım yapabileceği kulüplerle ilgili öneriler sıralandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir