Rıza Akın’ın eşi Miho Shimotashiro kimdir, nereli? Miho Shimotashiro ne iş yapıyor?

Miho Shimotashiro, usta oyuncu eşi Rıza Akın’ın vefatının ardından merak konusu oldu. Rıza Akın, aslen Japon olan eşi Miho Shimotashiro ile Adana’da portakal bahçesinde kıyılan nikahla evlendi. Peki Rıza Akın'ın eşi Miho Shimotashiro kimdir ve nerelidir? Miho Shimotashiro ne iş yapıyor? İşte detaylar…

featured

Miho Shimotashiro ismini Türkiye, oyuncu Rıza Akın’ın eşi olarak tanıdı. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan çiftin Adana’da bir portakal bahçesinde kıyılan nikahına ilişkin görüntüler ise Rıza Akın’ın vefatının ardından yeniden gündeme geldi. Peki, Rıza Akın’ın eşi Miho Shimotashiro nereli? İşte yanıtı…

RIZA AKIN’IN EŞİ MİHO SHİMOTASHİRO NERELİ?

Rıza Akın’ın eşi Miho Shimotashiro’nun Japon olduğu biliniyor.

MİHO SHİMOTASHİRO KAÇ YAŞINDA VE NE İŞ YAPIYOR?

Miho Shimotashiro ve Rıza Akın çifti 2019 yılında Hadırlı Mahallesi’ndeki portakal bahçesinde kıyılan nikah ile dünya evine girmişti. Çiftin nikah şahitliğini Menderes ve Funda Samancılar ile Doç.Dr. Alper Eken yaptı.

Nikah törenine ünlü yönetmen ve belgesel yapımcısı Nebil Özgentürk, usta sanatçı Menderes Samancılar ile Ali Haydar Bozkurt, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar da katıldı.

Rıza Akın nikah töreninde ’01’ yazılı tişört giyerken Miho Shimotashiro Japonların yöresel kıyafetini giydi.

Miho Shimotashiro hakkında çok fazla bilgi bulunmazken, genç kadının da oyuncu olduğu ve Rıza Akın ile İstanbul’da tanıştığı kaydedildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir