Rise of Empires: Ottoman 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı

Netflix'in Rise of Empires: Ottoman belgesel dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman geldi. Dizi, Vlad Drakula ile Fatih Sultan Mehmet'le karşı karşıya gelmesini konu alacak.

Netflix’te yayınlanan belgesel dizi Rise of Empires: Ottoman , etkileyici sahneleri ve konu anlatımıyla birçok kişiyi derinden etkiledi. Herkes 2020 Ocak ayında ilk sezonu yayınlanan dizinin yeni sezonu için detayları bekliyordu. Rise of Empires: Ottoman‘ın 2. sezonu için resmi fragman yayınlandı. Ayrıca dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Birkan Sokullu, Selim Bayraktar, Osman Sonant, Damla Sönmez, ve Ushan Çakır’ın yer aldığı Rise of Empires: Ottoman ilk sezonunun ardından 2. sezonuyla da seyircisini oldukça memnun edecek gibi gözüküyor.

2. SEZONDA NELER OLACAK?

Sezon Mehmet v Vlad ismiyle öne çıkarken, Fatih Sultan Mehmet’in Vlad ile mücadelesi anlatılacak. Nam-ı diğer “Kazıklı Voyvoda” lakaplı Vlad’in Osmanlı askerlerine yaptığı işkenceler ve buna karşın Fatih Sultan Mehmet’in Vlad için yaptığı planlar seyirci ile buluşturulacak.

Ayrıca Fatih Sultan Mehmet’in Konstantinopolis’i aldıktan sonraki süreçte Osmanlı İmparatorluğu’nun yükselme dönemi, II. Mehmed’in ölümü üzerine Yeniçerilerin desteğini alarak tahta geçen II. Bayezid dönemi, Osmanlıların büyük bir güç olmaya devam etmesi, Orta Doğu’ya doğru ilerlemesinin de dizide işleneceği tahmin ediliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir