Rıdvan Dilmen’den derbi yorumu: Seneye bu ligde neler olacağını hayal bile edemiyorum

TRT Spor'da Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yorumlayan Rıdvan Dilmen, maçın ilk yarısı için "Maç mı izliyoruz kavga dövüş mü? Yaşanan gerginlikleri görünce seneye bu ligde neler olacağını hayal bile edemiyorum" dedi.

featured

Rıdvan Dilmen Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ilk yarısındaki gerginliklerle ilgili “Seneye bu ligde neler olacağını hayal bile edemiyorum.” dedi.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Fenerbahçe maçının ilk yarısını yorumlarken, “Batshuayi’yi beğenen bir adamım normalde ama bugün fizik olarak hiç yok, gidemiyor. Çok formda Ghezzal izliyorum. Sanat gibi. Beşiktaş’ı müthiş coşkulu ve konsantre gördüm. Fenerbahçe pas takımı olmasına rağmen bu coşku karşısında istediği pası yapamadı. Ancak ilk yarıda şu da var; Maç mı izliyoruz kavga dövüş mü? Öyle bir maç” dedi.

“HAKEM KURALLARI UYGULARSA MAÇ 9’A 9 BİTER”

Gerginliği vurgu yapan Dilmen, “Şampiyon belli. Küme düşen belli. Üstelik yeni değil. Buna rağmen yaşanan gerginlikleri görünce seneye bu ligde neler olacağını hayal bile edemiyorum. Her gün bir şey oluyor. Hakem kuralları uygularsa bu maç 9’a 9 biter” ifadelerini kullandı.

Maçın ardından ironik bir yorum ile Beşiktaş Teknik Direktörü Ismael’i eleştiren Rıdvan Dilmen, “‘İsmail Kartal’ın yaptığı en iyi değişiklik Ghezzal’ı çıkarmak.’ İsmail Kartal’a söylesen bunu yapamaz. Valerien Ismael niye çıkardı? Sanat yapan bir oyuncu vardı bugün sahada.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir