Rıdvan Dilmen gizli belgeyi yayınladı: “Böyle rezalet görmedim”

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Gaziantep FK'yı 1-0 yendiği maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında bir belge yayınladı.

rıdvan dilmen

Süper Lig’de oynanan Beşiktaş-Gaziantep FK maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, gündemde bomba etkisi yaratan açıklamalar yaptı. Beşiktaş’ın 1-0 kazandığı maçta Batshuayi’ye yapılan faulle ilgili konuşan Dilmen, TFF’ye çok ağır eleştirilerde bulundu. TRT Spor ekranlarında bir belge de yayınlayan Dilmen, “Futbol adil bir oyun ama adil olmadığını görüyorum. Hakemlerin kafası mı karışık? Ben futbol hayatımda böyle rezalet şeyler görmedim” ifadelerini kullandı. İşte Rıdvan Dilmen’in açıklamaları:

“BU BELGE HAKEMLERE GİTTİ”

“Bu belgeyi servis ettiler. Bu bir operasyondur.” diyen Dilmen, “Bunu altını çizerek söylüyorum. Bu ekrandaki belgeler hakemlere gitti. Şerefim üzerine yemin ediyorum hiçbir hakemden falan almadım. VAR müdahalesi gereken pozisyonları yollamışlar. Bunlar sadece bende yok. Gazetecilerde de vardır. 25-30 tane hakeme ulaşmış. Bir maçla ilgili istişare ediyorlar. Rize’nin evinde Beşiktaş’a attığı golde hakem faulü görmüyor. Ceza sahasında bir karışıklık var. VAR buna müdahale etmeliymiş yazıyor kağıtta.” diyerek büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

rıdvan dilmen

“BEN BÖYLE REZALET ŞEYLER GÖRMEDİM”

Antep maçında VAR’ın neden devreye girmediğini anlamadığını belirten Dilmen, “Penaltıyı görmedim ama Batshuayi’nın ayağına basıldı. Bu kırmızı kart. Hakem Arda Kardeşler görmedi diyelim. VAR’dan neden çağırmadılar anlamıyorum. VAR’da Erkan Engin var. Sedye ile çıkarsa mı bakacaksınız VAR’a. Komik ve dramatik şeyler oluyor. İki hafta önce Pjanic’in ayağına darbe. Bugün de niye vermezler merak ediyorum. Futbol adil bir oyun ama adil olmadığını görüyorum. Hakemlerin kafası mı karışık? Ben futbol hayatımda böyle rezalet şeyler görmedim.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir