Rıdvan Dilmen, Ekrem İmamoğlu’nun Samanyolu TV günlerini hatırlattı! İmamoğlu’nun Fenerbahçe kumpasına destek verdiği o görüntüler…

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ’ye ait Samanyolu TV’de yorumculuk yaptığı günleri hatırlattı.

featured

TRT Spor’daki Yüzde Yüz Futbol programında futbol dünyasındaki son gelişmeleri değerlendiren Rıdvan Dilmen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ terör örgütüne ait Samanyolu TV’de spor yorumculuğu yaptığı günleri hatırlattı.

FETÖ’NÜN FENERBAHÇE KUMPASINA DESTEK VERMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘Fenerbahçe’ye Kumpas’ sürecinde Hidayet Karaca’nın Yayın Grubu Başkanlığı’nı yaptığı Samanyolu Haber’de operasyonlara açık destek vermişti.

Aziz Yıldırım’ın tutuklanmasını dahi destekleyen İmamoğlu, özetle şunları söylemişti:

“Bunu olumlu yorumlamanın dışında yapacak çok bir şey yok. Olumlu yorumluyorum. Kanıtlanmıyordu, ispatlanmıyordu, diyordunuz; bence öyle söylemeyelim. Bu güne kadar kanıtlanmak istenmiyordu. İlk defa bu kadar kararlı, istikrarlı bir hukuki süreç yaşıyoruz.

Kaldı ki yöneticiler, kulüp başkanları, teknik adamlar, futbol ile alakadar olan herkesin mutlaka katkıda bulunması gereken bir süreç olarak düşünüyorum.

Defalarca söylemişizdir, Türk futbolunda maalesef çok bağıran ya da ahkam kesen ya da elinde nasıl bir güç varsa her han her şeyi değiştirebileceğini ifade eden yönetici tipleri prim yapıyor.

RIDVAN DİLMEN O GÜNLERİ HATIRLATTI

Yüzde Yüz Futbol programında o günleri hatırlatan yorumcu Rıdvan Dikmen’e ise iBB sözcüsü Murat Ongun yanıt verdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir