Reza Zarrab ile adı yasak aşk dedikodularına karışan Hadise’den ilk açıklama geldi, ünlü şarkıcıya sevgilisi Kaan Yıldırım’dan destek gecikmedi

featured

Uzun süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise’nin adı yasak aşk iddiasına karıştı. Şarkıcının arkadaşı Ebru Gündeş’in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile geçtiğimiz yıllarda yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü.

KAAN YILDIRIM’DAN DESTEK GECİKMEDİ

Magazin gündemine bomba gibi düşen konu hakkında açıklama yapan Hadise “Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım” ifadelerini kullandı.

Hadise’ye yasak aşk iddiasında en önemli destek de sevgilisi Kaan Yıldırım’dan geldi. Başarılı oyuncu, Hadise’nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak yanında olduğunu belli etti.

NE OLMUŞTU?

Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Gündeş dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtti. Hürriyet’te yer alan haberde ise Gündeş’in “Tanıyorum” dediği kadının Hadise olduğu iddia edildi. Hatta çiftin en son 2019 yılında Amerika’ya giderek orada birkaç kez görüştükleri ileri sürüldü.

Hadise, o dönem Amerika’dan dönerken dünyaca ünlü markalardan kıyafetlerin fotoğraflarını paylaşmıştı. Bu kıyafetlerin şarkıcıya Reza Zarrab tarafından hediye edildiği de konuşulanlar arasında yer aldı. Hadise’nin “Küçük Bir Yol” şarkısının klibinde giydiği, Zarrab’ın da hediye ettiği söylenen Valentino marka elbisenin 146 bin TL olduğu ortaya çıktı. Zarrab’ın Hadise’ye pırlanta hediyeler aldığı da kulislerde konuşulanlar arasında.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir