Reha Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur arasında nafaka krizi!

Reha Muhtar ile Deniz Uğur 2007’de beraber yaşamaya başlamış, 2009’da Mina Deniz ile Poyraz Deniz ismini verdikleri ikizleri dünyaya gelmişti. Reha Muhtar, Deniz Uğur ve avukatının devamlı kendisini rahatsız ettiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Muhtar eski eşine her ay 5 bin lira nafakayı otomatik ödeme talimatıyla aksatmadan ödediğini vurgulayarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

featured

Reha Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur arasında sular durulmuyor. Reha Muhtar, Deniz Uğur ve avukatının sürekli kendisini rahatsız ettiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Muhtar, eski eşine her ay 5 bin lira nafakayı otomatik ödeme talimatıyla aksatmadan ödediğini, buna karşın avukatının “Bu ay nafaka yatmamış gözüküyor. Hukuki işlem yapmamamız için yarın gün içerisinde yatırmanızı rica ederiz” şeklinde mesaj atarak huzurunu bozmak istediğini ileri sürdü.

Öte yandan; Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur 2007’de beraber yaşamaya başlamış, 2009 tarihinde Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizleri dünyaya gelmişti.

Reha Muhtar’ın biyolojik olarak iki çocuğu var.

Reha Muhtar’dan yeni Tamer Karadağlı çıkışı: “Seni Bilal Erdoğan mı, Serhat Albayrak mı koruyor?”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir