Real Madrid çok ciddi! Madrid ekibi Merih Demiral için Raphael Varane’ı gözden çıkardı…

featured

Performansıyla Juventus‘ta ilk 11’in değişmez isimlerden biri olan Merih Demiral için Real Madrid‘in bir teklif yapacağı iddia edildi.

Juventus formasıyla etkili performansını sürdüren Merih Demiral, yaz transfer döneminde adından sıka söz ettireceğe benziyor. Adı son olarak Liverpool ile anılan milli oyuncuya şimdi de Real Madrid kanca attı.

Juventus’un İtalya Kupası’nda İnter ile 0-0 berabere kaldığı maçta harika bir performans sergileyen milli oyuncu İtalyan gazeteleri tarafından maçın oyuncusu seçildi.

 

JUVENTUS TEKNİK DİREKTÖRÜ PİRLO’DAN MERİH’E ÖVGÜLER

Inter maçının ardından konuşan Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Merih Demiral’a övgüler yağdırdı, “Harika bir oyuncu ve harika bir insan. Oynamadığında bile her zaman bu takımın bir parçası, her zaman fark yaratan bir isim” ifadelerini kullandı.

 

Merih Demiral yükselen performansıyla La Liga‘da Real Madrid forması giyebilir.

 

REAL MADRİD RAPHAEL VARANE’I GÖZDEN ÇIKARDI

Calciomercato’nun okurlarına duyurduğu habere göre; Madrid ekibi yaz transfer döneminde Merih için yoğunlaşacak. İlk olarak Juventus’a Eder Militao + para teklifinde bulunmaya karar veren Eflatun Beyazlılar’ın Çizme ekibinin Raphael Varane ile ilgileniyor olmasının ardından karar değiştirdiği aktarıldı. Real Madrid’in de 2022 yılında sözleşmesi sona erecek olan Varane’ı takasta kullanmaya sıcak baktığı ve bu takasın gerçekleşebileceği ifade edildi.

Inter maçının ardından konuşan Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Merih Demiral’a övgüler yağdırdı, “Harika bir oyuncu ve harika bir insan. Oynamadığında bile her zaman bu takımın bir parçası, her zaman fark yaratan bir isim” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir