Rasim Öztekin’in Seksenler dizisinin grubuna attığı son mesaj ortaya çıktı! “Öldüğün zaman usta olursun”

featured

Dün akşam kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren oyuncu Rasim Öztekin’in 9 yıldır rol aldığı Seksenler dizisinin grubuna attığı son ses kaydı ortaya çıktı. Usta oyuncunun attığı mesajda, “Kendimi usta olarak görmüyorum. Öldüğün zaman usta olursun” dediği öğrenildi.

 

“KENDİMİ USTA OLARAK GÖRMÜYORUM”

Yapımcı Birol Güven’in sosyal medya hesabı Instagram üzerinden, “Ancak Ölünce Usta Olunur. Rasim Öztekin’in Seksenler grubuna attığı son mesaj” notuyla paylaştığı gönderide, Rasim Öztekin’in son sözleri: “24 Ocak 2012’de başlamışız. Çok acayip bir iş yapıyoruz. 61 yaşımın dokuz yılını burada geçirmişim. İşin başından beri bir aile olduk. Aile vasfımızı hiç kaybetmedik. Gidenleriyle kalanlarıyla ailemiz devam ediyor. Sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum. Kendimi usta olarak görmüyorum, çünkü öğrenme devam ediyor. Öldüğün zaman usta olursun çünkü o zaman öğrenme bitiyor. Çocukken girenler büyüdü, oyuncu oldular. Mesela Begüm ilk geldiğinde yürümeyi bilmiyordu. Yavaş yavaş burada yürüdü, sonra okula gönderdik. Ceyhun’la evlendiler ve oyuncu aile oldular.”

“SADECE ÖLÜNCE DEĞİL YAŞARKEN DE ÖZEL BİR İNSANDI”

Rasim Öztekin ile yıllardır omuz omuza çalışan yapımcı Birol Güven, üzüntüsünü şöyle dile getirdi:

“Rasim Öztekin sadece ölünce değil, yaşarken de arkasından iyi konuşulan çok özel bir insandı. Ülkemizin ortak bir değeriydi. Benim için de ailecek çok yakın görüştüğüm, çocuklarımın elinde büyüdüğü bir dosttu. İyi günde kötü günde hep yanımdaydı. Onunla çok özel projelerimiz vardı. Projelerimiz ne bir dizi, ne de bir filmdi. Projemiz çalışmamaktı. Bundan sonra çalışmayıp, gezecektik. Gidilecek bir restoran listesi vardı elimizde. Hiçbirini gerçekleştiremedik. Mekanı cennet olsun.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir