Rapçi Einar’ın feci ölümü! Başından vurularak öldürüldü…

featured

Cinayete kurban giden Einar daha önce de kaçırılmış, ölümden kıl payı kurtulmuştu. Einar’ın Första Klass şarkısı, 2019’da Spotify’da 33 milyondan fazla kez dinlenmiş, Gamora parçası da 29 milyon dinlenme ile arkasından gelmişti.

Ünlü rapçi Einar Perşembe gecesi İsveç’te Hammarby Sjöstad limanında kurşunlanarak öldürüldü. Gerçek adı Nils Kurt Erik Einar Grönberg olan genç rapçi ölümü ile müzik dünyasını ve hayranlarını yıktı.

BAŞINA İKİ KURŞUN SIKILDI

Einar’ın başına ve göğsüne iki kurşun sıkılarak öldürüldüğü belirlendi. Polis ekipleri genç yıldızın bulunduğunda ağır yaralı olduğunu ancak kısa süre içinde yaşamını olay yerinde yitirdiğini rapor etti.

Stockholm polis sözcüsü Towe Hagg AFP’YE verdiği demeçte, ambulans personelinin ilk yardım sağladığını ancak olay yerinde öldüğünü söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DAHA ÖNCE RAKİBİ TARAFINDAN KAÇIRILMIŞTI

Polis olay yerinden kaçan iki kişinin peşine düştü. Ancak Einar cinayeti ile ilgili henüz bir tutuklama yapılmadı. İsveç gazetesi Aftonbladet ve İsveç televizyonu SVT, Einar’ın son zamanlarda birkaç tehdit aldığını cinayetin çete bağlantılı olabileceğini öne sürdü. Nisan ayında en büyük rakibi başka bir rapçi tarafındın kaçırılmıştı.

Ünlü rapçi Einar Nisan 2020’de kaçırılmış, silah zoru ile bir kaç saat rehin alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Einar’ı kaçıran kişinin en büyük rakibi başka bir rapçi Yasin Mahmoud olduğu iddia edilmişti. Yasin, Einar’ı kaçırmak için komplo kurmaktan suçlu bulunarak 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

GENÇ YAŞTA ÜNLÜ OLDU

Einar, şarkılarını sosyal medyada paylaşmaya başladığında 16 yaşındaydı ve 2019 yılında Katten şarkısı ile ilk çıkışını gerçekleştirdi. Şarkı İsveç listelerinde bir numaraya yükseldi ve ilk albümü Första Klass’a dahil edildi.

Spotify’da 33 milyondan fazla kez dinlenen Första Klass ve 29 milyon dinlenen Gamora da popüler şarkılarından bazıları.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir