Ramo dizisinin yıldızı Murat Yıldırım hangi bölümden mezun? Şaşıracaksınız

featured

Daha önce farklı birçok proje de çeşitli rollerle seyirci karşısına çıkan Murat Yıldırım son dönemlerde Show TV ekranlarında merakla izlenen Ramo dizisinin yıldızı olarak karşımıza çıkıyor. Yıldırım başarılı oyunculuğu ile akıllarda yer tutmaya devam ediyor. Ramo dizisinin her haftaki heyecanlı bölümlerinden sonra gözler ünlü oyuncuya dönüyor.

2008 de evlendiği Burçin Terzioğlu’ndan ayrılması üzerine 2016 yılında Londra’da tanışarak evlenme kararı aldığı Faslı sevgilisi ile yaptığı sade ancak geleneklere bağlı düğün töreninin ardından halen mutlu bir birliktelik içinde olduğu biliniyor. Bu dönemde popülerliği gittikçe artan yakışıklı oyuncuya dair merak edilenler sorulmaya başlandı.

Murat Yıldırım Kimdir?

1979 yılında Konya’da dünyaya gelen başarılı oyuncu aynı zamanda sunuculukta yapıyor.  Aslen Mardinli olan yakışıklı oyuncu eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Eğitimini sekiz sene de tamamlayan yakışıklı oyuncu tiyatroda amatör çalışmaları sonrası, 2006 yılında yayınlanan Fırtına dizisi ile ekranlarda tanınmaya başladı. Yıldırım, Yakaladığı başarı ile ekranlarda yer almaya devam etti.

Murat Yıldırım Hangi Yapımlarda yer aldı?

3 yıl tiyatroda amatör olarak görev aldıktan sonra ilk kez 2003 yılında televizyonla buluşan Yıldırım, 2006 yılına kadar dizilerde aldığı küçük rollerle kendini geliştirdikten sonra 2006 yılında Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaştığı Fırtına dizisi ile bilinen bir yüz haline gelmiştir. Bunun ardından 2009 yılında yayınlanan Asi dizisiyle başarı basamaklarını tırmanan oyuncu, 2012 yılında Suskunlar adlı dizideki Ecevit rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Aynı dönemlerde Ezgi Mola ile başrolü paylaştığı sinema filmi Kocan Kadar Konuş ile de uzun süre gündemde kalmıştır. Şuanda Ramo dizisinde Ramazan Kaya karakterine can verir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir