Ramazan Bayramı’nda marketler açık mı, kaçta açılıyor? Ramazan Bayramı BİM, ŞOK, A101, Migros market çalışma saatleri

Ramazan bayramında alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar öncelikle internet üzerinden Ramazan Bayramı'nda marketlerin çalışma saatlerini arıyor. Peki, bayramda marketler açık mı ve saat kaça kadar çalışıyor? Tüm cevaplar haberimizde…

featured

Bayramda marketler açık mı sorusu, Ramazan ayını uğurladığımız şu günde vatandaşların gündem konusu halini aldı.

Mübarek Ramazan Bayramı’nda marketler açık olacak mı, 2,3,4 Mayıs’ta zincir marketler çalışıyor mu diye merak ediliyor. Bayram ziyaretine giderken, misafir ağırlarken market ihtiyaçlarını gidermek isteyenler, bayram marketlerin çalışma saatleri hakkında araştırma yapıyor. Bugün BİM, A101, ŞOK ve Migros marketler açık mı, kaça kadar açık sorusu da bu kapsamda araştırmaların merkezinde yer alıyor. İşte yarın ve bayram boyunca marketlerin çalışma saatleri…

 

BAYRAMDA MARKETLER ÇALIŞIYOR MU, KAÇTA AÇILIYOR VE KAPANIYOR?

Zincir marketlerin çoğu bayramın 1. Günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü kapalı olacak. Ancak yerel marketler ve bakkallar faaliyette olacak.

BAYRAMDA MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

İşte zincir marketlerin bayramda açılış ve kapanış saatleri;

A101

A101 market bayramın ilk günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü kapalı olacak. 3 Mayıs Salı günü ve 4 Mayıs Çarşamba günü 09.00 – 21.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

BİM 

BİM marketin bayramın ilk günü kapalı olacağı düşünülüyor. 3 Mayıs ve 4 Mayıs tarihlerinde ise normal çalışma saatlerine göre devam edecek.

ŞOK 

ŞOK marketlerin de A101 ve BİM’de olduğu gibi bayramın ilk günü kapalı olması bekleniyor. Bayramın ikinci ve üçüncü günü ise 09.00 – 21.30 saatleri arasında hizmet vermeyi sürdürecek.

MİGROS

En büyük zincir marketlerden biri olan Migros’un bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günlerinde normal çalışma saatlerinde hizmet vermesi bekleniyor.

Marketlerin çalışma saatleri bölgeye göre değişiklik gösterebilmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir