Provokatör Ümit Özdağ ırkçılığı yaymak için yine yalana başvurdu! Türkiye diye paylaştığı görsel İsrail gazetesinde çıktı

Irkçı provokatör Ümit Özdağ'ın sığınmacı nefretini körüklemek için Twitter'dan yazdığı mesajda kullandığı görselin 2014 yılında İsrail Gazetesi Şalom tarafından paylaşıldığı ortaya çıktı.

featured

Siyasi istikbalini sığınmacı nefreti üzerine kuran ırkçı provokatör Ümit Özdağ‘ın Türkiye diye paylaştığı görselin 2014 yılında İsrail Gazetesi’nde paylaşıldığı anlaşıldı.

Ümit Özdağ, Twitter hesabından “12 milyon emekli, açlık sınırının altında bir gelire sahip ve pek çok ihtiyacına ulaşamazken sığınmacılar için harcamalara devam edilmesi, Türk insanına karşı işlenmiş en büyük suçtur. Çözüm; 2023 Seçim Sandığı Tercih; Zafer Partisi!” ifadeleriyle bir paylaşım yaptı. Tweetine yerden domates salatalık toplayan yaşlıların görüntüsünü ekledi.

Kısa süre sonra Ümit Özdağ’ın yeni gibi paylaştığı fotoğrafın 2014 yılında İsrail gazetesi Şalom tarafından kullanıldığı ortaya çıktı.

Şalom gazetesi, söz konusu görseli, 2,6 milyon İsraillinin fakirlik içinde yaşadığını belirten 2014 tarihli haberde kullanmış.

Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından ırkçılığı yaymak için her yolu mübah gören Ümit Özdağ bir kez daha rezil oldu.

Utanmaz Ümit Özdağ’a Fenerbahçe’den ‘Gustavo’ tepkisi

Ümit Özdağ’ı yine kandırdılar! ABD’den Türkiye’ye döndüğünü söyleyen diş hekimi de sahte hesap çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir