Provokatör Ümit Özdağ, gençlik festivalindeki görüntüyü “Gaziantep’te 19 Mayıs kutlaması” diye yayınladı

Irkçı provokatör Ümit Özdağ Suriyeli sığınmacılar üzerinden büyük bir dezenformasyona daha imza attı. Gaziantep'te her yıl düzenlenen uluslararası gençlik festivalinden bir görüntüyü paylaşan Özdağ, "Gaziantep’te 19 Mayıs kutlaması" başlığı atarak görüntüyü çarpıttı.

featured

Irkçı provokatör Ümit Özdağ, Uluslararası Gençlik Festivali’nden çekilen bir görüntüyü “Gaziantep’te 19 Mayıs kutlaması” şeklinde paylaşarak yine vatandaşları kandırmaya çalıştı.

Gaziantep Üniversitesinde 107 Ülkeden 6 bin 500 öğrenci eğitim görüyor. Her yıl coşkulu bir şekilde kutlanan GAÜN Uluslararası Gençlik Festivali bu yıl da eğlenceli anlara sahne oldu.

Kimler kimlerle beraber? Adnan Oktar’ın firari İsrail imamı Ali Sadun Engin’i ırkçı eniştesi Ümit Özdağ mı koruyor?

Suriyeli öğrencilerin bu festivalde yaptığı eğlenceden rahatsız olan ırkçı provokatör Ümit Özdağ, önü-arkası kesilmiş kısa bir videoyu “Gaziantep’te 19 Mayıs kutlaması” başlığıyla yayınladı.

Özdağ’ın bu iddiasına Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın cevap verdi. Azaydın, “Üniversitemizde 107 Ülkeden 6 bin 500 öğrenci eğitim görmektedir. GAÜN Uluslararası Gençlik Festivali uzun yıllardır Üniversitemizde her yıl coşkulu bir şekilde kutlanmaktadır. Sosyal medyada paylaşılan sadece Suriyeli öğrenciler için yapılan eğlence gerçeği yansıtmamaktadır.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ırkçı provokatör Ümit Özdağ’a: ‘İstihbaratçı artığı…’

İşte o paylaşım:

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir