Prezervatifi seks öncesi bilerek yırtmak tecavüz sayıldı! 4 yıl hapis cezası…

featured

İngiltere’de yaşayan Andrew Lewis, cinsel birliktelik öncesi prezervatifi bilerek yırtınca partnerinin şikayeti üzerine tecavüzden yargılandı. Mahkeme, Lewis’e dört yıl hapis cezası verdi.

İngiltere’de yaşayan 47 yaşındaki tren makinisti Andrew Lewis, bir kadınla prezervatif kullanmak şartıyla ilişkiye girdi.

TECAVÜZDEN YARGILANDI

İlişki sonrası yatağın kenarında delici aletler görüp Andrew’in kullandığı prezervatifi çöpten çıkarıp kontrol eden kadın, prezervatifte Andrew’in kasten açtığı delikleri görünce davacı oldu.

Mahkeme Andrew’in prezervatifi ilişkiye girdiği kadından habersiz bir şekilde yırtıp delmesini tecavüz olarak değerlendirip şahsa dört yıl hapis cezası verdi.

KASTEN YIRTTIĞINI İTİRAF ETTİ

The Telegraph’ın haberine göre, savcı Glyn Samuel, Andrew’in ifadesinde prezervatifi kasten yırttığını itiraf ettiğini, bu eylemi planlı bir şekilde yaptığı için eylemin tecavüz olarak değerlendirdiğini söyledi.

Andrew’in avukatı ise müvekkilinin partneri ile daha uzun süre yakın temas kurmak için kondomu kestiğini söyleyerek beraatini talep etti. Mahkeme Andrew’e dört yıl hapis cezası verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir