Pqueen ve Mansur Yavaş’ın Twitch yayınına rekor katılım!

featured

Günümüzde televizyonların yerini büyük ölçüde almış olan YouTube ve Twitch gibi yayın platformlarında yayıncılar, anlık olarak milyonlarca kişiye ulaşabiliyorlar. Son zamanlarda bu platformlarda siyasilerin ve ünlü isimlerin de üyelik açtığını ve genç kitlelerin çoğunluğuna ulaşmak için yola çıktığını görüyoruz.

Bu platformlar arasında canlı olarak yayın yapılabilmesini ve anlık olarak kitlelerle iletişime geçilebilmesini sağlayan yayın ortamı Twitch’e son zamanlarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılmıştı. Twitch’te kendine hesap açan Mansur Yavaş’ın Pqueen, yani Pelin Baynazoğlu isimli yayıncının yayınına konuk olacağı da geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Yayının bütün gelirleri ‘Yeşilin Başkenti’ projesine aktarılacak

Bugün akşam saat 20.00’da Pqueen’in yaptığı yayına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş konuk oldu. Ünlü yayıncının Mansur Yavaş ile yapacağı yayın duyurulmasından itibaren çok büyük beklenti yaratmıştı.

Mansur Yavaş, bundan sosyal medya hesabından attığı tweet ile Ankara’yı yeşertme projesi olan Yeşilin Başkenti projesini duyurmuştu. Pqueen de Mansur Yavaş’ın attığı bu paylaşımı retweetleyerek güzel bir haber verdi. Pqueen, Mansur Yavaş’ın konuk olacağı yayının bütün gelirlerinin Yeşilin Başkenti projesine aktarılacağını anlattı.

Twitch Türkiye rekoru kırıldı

Yayının açılmasından 2 dakika sonra anlık olarak 200.000 izleyiciye ulaşıldı. Bu sayı, Twitch Türkiye’nin şimdiye kadarki en yüksek anlık izleyici sayısı oldu.

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği yayın, saat 20.35 itibariyle 342 bin anlık seyirci sayısına ulaştı.

Yayını izlemek için tıklayınız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir