Porno yıldızı olmaya karar veren eski yarışçı Renee Gracie, OnlyFans’tan kazandığı parayla malikane satın aldı

featured

Avustralya’da Supercars pilotu olan Renee Gracie, radikal bir karar alarak istediği kazancı sağlayamadığı gerekçesiyle sporculuk kariyerini noktalamış ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başlamıştı.

Yeniden pilotluğa dönüş yapan ve video ile fotoğraflarını sattığı dönemde haftalık kazancını yaklaşık 14 bin sterline (136 bin TL) kadar çıkaran Gracie, popülerliğinin ve kazancının artmasıyla ilk çarpıcı hamlesini yaptı.

Sporculuk döneminden bu yana hız tutkunu olan 25 yaşındaki Renee Gracie, kendisine 196 bin sterlin (1.9 milyon TL) değerinde lüks bir araç almış ve bu gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Malikane satın aldı

Sadece haziran ayındaki kazancı 280 bin sterline (2.7 milyon TL) ulaşan Gracie, OnlyFans’tan kazandığı para sayesinde nakit olarak 1.3 milyon dolar değerinde bir malikane satın aldı.

1,5 dönümlük bir arazi üzerinde bulunan malikanede bir sinema odası ve 320.000 dolar değerinde arabalarla dolu bir garaj da bulunuyor.

13 milyondan fazla takipçisi var

Renee Gracie’nin OnlyFans’ta 13.9 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

OnlyFans’ta geçirdiği süre boyunca, seksi fotoğraflarınıza ve videolarınıza erişiminizi aylık bir ücret karşılığında satmanıza olanak tanıyan bir servet kazandı.

Hayalini gerçekleştiren Renee Gracie şu ifadeleri kullandı:

“Aslında daha fazla yatırım amaçlı gayrimenkul arıyordum ama seyahat edemiyordum, biraz Avustralya’ya yerleşeceğimi biliyordum, bu yüzden hayalimdeki evi aramaya başladım.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir