Polisin dövdüğünü söyleyen Harun Çapkan’ın nezarethanede kafasını demirlere vurduğu görüntüler ortaya çıktı!

featured

İstanbul’un Esenler ilçesinde 31 yaşındaki Harun Çapkan, maske takması konusunda kendisini uyaran polislerle iş yerinin bulunduğu caddede tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Harun Çapkan gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. İşlemlerinin ardından serbest bırakılan Harun Çapkan, darbedildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

“Kafama vurdular, elektrik verdiler”

Polisleri suçlayan Harun Çapkan, “3-5 kişilerdi, kafama defalarca kafama vurdular, elektrik verdiler.” dedi. Polis merkezine götürüldüğünde baygın olduğunu söyleyen Harun Çapkan, “Karakolda beni vurarak ayılttılar.” iddiasında bulundu.

Kafasındaki yaraları gösteren Harun Çapkan, “Beyin kanaması geçirseydim ne olacaktı, sadece kafama vurdular.” ifadesini kullandı. Harun Çapkan, olup bitenin polis merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdığını söyledi.

Emniyet görüntüleri paylaştı

Harun Çapkan’ın iddiaları üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü, karakolun güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı.

Nezarethaneyi gören güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Harun Çapkan’ın bir süre içeride dolaştıktan sonra demir kapı ve parmaklıklara defalarca kafasıyla vurduğu görülüyor. Harun Çapkan’ın kafa atmasıyla nezarethanenin demir kapısı bile açılıyor.

Harun Çakpan’ı o sırada polis merkezinde bulunan polislerin güçlükle engellediği de görüntülere yansıyor. Harun Çapkan’ın”küçük yaşta çocuğun cinsel istismarı”, “alıkoyma” gibi suçlardan 17 kaydı bulunduğu da belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir