Bursa’da ailesini katleden polis memuru Adem Ergüner’in ifadesi ortaya çıktı

Dün Bursa'dan gelen katliam haberi Türkiye'yi sarstı. 4 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Katliamı yapan polis memuru Adem Ergüner, 175 bin lira için cinayetleri işlediğini itiraf ederek, "8 yaşından beri çalışma hayatı içindeyim. Ailenin amelesi olarak görülüyordum. Bu da zoruma gidiyordu. Hakkımın yendiğini gördüm. Hepsini olay yerine çağırdım ve geldiklerinde de durmadan ateş ettim" dedi.

featured

Dün saat 15.00 sıralarında İznik Gölü yakınındaki Çamlıkalan mevkisinde meydana gelen olayda Bingöl’ün Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Asayiş Şubesi’nde görevli 6 yıllık polis memuru Adem Ergüner, izin alıp, eşi ve çocuğuyla birlikte, eski görev yeri Eskişehir’e gitti. Burada ailesini AVM’de bırakan Ergüder, Bursa’nın Orhangazi ilçesine geldi.

BULUŞMA NOKTASINA ÇAĞIRIP KURŞUN YAĞDIRDI

Ergüner, aralarında husumet bulunan ağabeyi Mehmet Ergüner’e telefon açıp, konuşmak istediğini söyledi. Mehmet Ergüner, annesi Bedriye, ağabeyi Remzi ve yengesi Fatma Ergüner ile birlikte buluşma noktasına gitti.

Adem Ergüner, burada yanındaki tabancasını çekip aile bireylerine kurşun yağdırdı. Anne Bedriye ile oğlu Remzi ve gelini Fatma Ergüner olay yerinde, Mehmet Ergüner ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ailesini beklemek için olay yerine önceden gelen Adem Ergüner’in çevrede gezindiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

thumbnail
İlişkili Haber
Bursa’da vahşet! Özel harekat polisi Adem Ergüner annesi, ağabeyi ve yengesini öldürdü

‘AİLEM BENİ ‘AMALE’ OLARAK GÖRÜYOR’

Olay sonrası Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip teslim olan Adem Ergüner’in sorgusu devam ediyor. Ergüner’in verdiği ilk ifadede, “Ben 8 yaşından bu yana çalışıyorum. Ailem beni ‘amele’ olarak görüyor. Müteahhitlik yapan ağabeyim Mehmet Ergüner’den ev almak istedim. Geçen yıl arabamı satarak ona toplam 175 bin TL verdim. Ama o evimi yapmadı. Kendisinden paramı, bugünkü değerinden geri istedim. O da bana 275 bin TL teklif etti. Kabul etmedim. Çünkü, o gün sattığım arabamın şu andaki değeri 600 bin TL. Hakkımı yediğini anladım. Ben de elimi kana buladım” dedi.

Adem Ergüner’in emniyetteki işlemleri sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir