PlayStation 5 aldı, kutudan Bodrum pilavlık bulgur çıktı!

featured

Herkesin bildiği gibi dünyanın pek çok yerinde PlayStation 5 stokları tükenme noktasında. Dolayısıyla söz konusu konsolu satın almak isteyen pek çok kişi, bu hedefine ulaşamıyor. Ancak bir oyun tutkunu olan Adam Sullivan, PlayStation 5 sahibi olan az sayıda kişiden biri olma umudu ile Amazon UK üzerinden bir sipariş verdi. Fakat ne yazık ki talihsiz genci kötü bir sürpriz bekliyordu. Eve gelen kutuyu heyecan içerisinde açan Sullivan, içerisinden 5 KG ağırlığındaki Türk malı bir pilavlık bulgur çıkması ile adeta şok oldu.

PlayStation 5 diye aldı pilavlık bulgur çıktı!

Bu durumu Twitter hesabı üzerinden paylaşan Adam Sullivan, Amazon UK hesabını da etiketleyerek “Sipariş ettiğim PlayStation 5’i açmaya gittim ve bunu buldum! Birisi pirinçle değiştirmiş! Keşke şaka yapsaydım!” ifadelerini kullandı.

Genç oyun tutkunu bundan kısa bir süre sonra Türkler ile alakalı da bir paylaşımda bulundu. Bu seferki paylaşımında ise “Bana pirinç için pek çok tarif gönderen Türk halkına teşekkür ederim. Aslında bu gerçek bir pirinç bile değil.” dedi.

Olay sonrasında ise Amazon UK ekibi mağdur olan kişiyle iletişime geçerek para iadesinin yapılacağını kendisine bildirdi. Bu tarz durumların yaşanmaması adına Sony‘nin stokları arttırması gerektiği bir gerçek. Benzer bir olayla karşılaşsanız siz nasıl bir tepki verirdiniz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir