Bunun yüzünde de ‘rabbi yessir’ gördü! Meral Akşener, PKK destekçisi Alparslan Kuytul’a sahip çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Adana'da Furkan Vakfı militanlarının sokak eylemini savundu: "Meğerse dindar olmak, Sayın Erdoğan'ın bacısı olmak için yeterli değilmiş"

featured

Adana’da bir işadamını kaçırdıkları gerekçesiyle tutuklu olan sekiz üyesinin serbest bırakılması için yasadışı yürüyüş düzenleyen Furkan Vakfı‘nın savunucuları arasına İYİ Parti Genel Başkanı meral Akşener de katıldı.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Akşener, “Başörtülü kadınlarımızın hukuku AK Parti’ye oy verdikleri sürece kutsalmış, yani oyunu basarsan baş tacısın itiraz edersen copu yersinmiş. Dindar kadınlarımızın omuzlarında iktidara gelip o kadınları coplatarak iktidardan çekip gitmek, şu ironiye bakar mısınız. Gerçekten ibretlik.” ifadelerini kullandı.

PKK DESTEKÇİLERİNİ SAVUNDU

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi için “Hayırlı olsun” diyen Kuytul, Mehmetçiğin terör örgütü PKK’ya düzenlediği operasyonlara da karşı çıkmıştı. Alpaslan Kuytul ve Furkan Vakfı üyeleri, sosyal medyada “Türk ordusunun Afrin’de katliam yaptığı” propagandasına katılmış, Mehmetçiğe karalama kampanyası başlatmıştı.

İYİ Parti lideri Akşener’in PKK’yı savunan örgüte verdiği destek milliyetçi camiada şok etkisi yarattı.

Alparslan Kuytul kimdir? İşte tutuklanan son haşhaşi hakkındaki her şey…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir